Vick terug als Runningback?

10 million Runner!??

10 million Runner!??

Nog even wachten en dan gaat Michael Vick op zijn smekende knieën naar Roger Goodell. Wellicht om wat in-mate-handelingen te verrichten, want de gevallen NFL ster moet alle zeilen bijzetten om weer te mogen spelen. Een tweede deel van zijn footballcarrière is noodzakelijk om van de schuldeisers af te komen. Een NFL-analyst stelt voor dat hij dit beter als runningback kan doen dan als quarterback.

Een opmerking die niet vreemd is. Als quarterback kon Vick namelijk niet gooien en alleen rennen. Detail is natuurlijk dat de tegenstanders altijd rekening moesten houden met drie opties: een handoff, pass of rennende quarterback. Als runningback kan hij natuurlijk ook passen, maar let’s face it: Vick kan niet gooien. En als runningback is hij niet duurzaam genoeg. Onze hondenvechtende Falcon breekt als een bevend rietje met dertig carries per wedstrijd.

Het is dus nog maar de vraag hoe realistisch het bankroet-plan is voor Michael Vick. Om zijn schulden af te betalen gaat hij namelijk uit van een salaris van een slordige 10 miljoen dollar. Alsof er een team dit voor hem wil neerleggen. Bovendien vraag ik me af of in het plan al rekening is gehouden met een NFL-loos seizoen in 2011. 

Vick heeft een hoop om voor te smeken bij Roger G.

Lees ook:Vick met de Billen Bloot
Lees ook:Profiteert Vick van Machtstrijd?
Lees ook:Michael Vick: Van Bak Naar Stripclub?
Lees ook:Vick is ‘Vrij’ Man
Lees ook:Breaking News: Vick Kan Terugkeren Naar NFL

Eén reactie op “Vick terug als Runningback?

  1. Wilco

    Is Vick niet de ultime wilcat RB-QB? Door die gekke wilcat shitt krijgen QB-WR-RB’s als hij een kans….voor dat we het weten stapt idereen over na dat systeem net als de laaste paar jaren veel teams over gaan tot een 3-4 D#. Nu is er een rush op NT’s and passrushing OLB’s, dan is er een rush op de QB-RB combo-> White, Tebow, Vick ect.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.