Breaking News: Vick Kan Terugkeren Naar NFL

Waf!

Waf!

Michael Vick, de dog killer die twee jaar doorbracht in het gevang, mag weer uitkomen in de National Football League. Commissioner Roger Goodell heeft dit de voormalig Atlanta Falcons speler vandaag laten weten. Vick mag volgens de NFL-ruling uitkomen in twee preseason wedstrijden en ook -mits onder contract- met een NFL team meetrainen.

Vick moet zich wel aan zijn woord houden. In een persoonlijk gesprek met Goodell heeft hij namelijk wat dingen geroepen. Zo heeft hij een plan geschreven over hoe hij de komende maanden zijn persoonlijke situatie op de rit gaat krijgen. Ook mag de NFL bepalen met wie en wanneer hij omgaat. Tenslotte krijgt Vick ook een mentor in de schoot geworpen in de persoon van oud-coach Tony Dungy.

De gevangenis zag er -met andere woorden- nog nooit zo goed uit. Aan de andere kant: Hiermee is de weg vrij voor een vervolg van Vick’s NFL loopbaan. En daar is Vick erg blij om. Tenminste, als een team het ziet zitten om hem een contract aan te bieden. Volledige ‘reinstatement’ volgt namelijk pas in oktober. Na week zes van het reguliere seizoen gaat de Commish nog een keer door alle papparassen om het eindoordeel te vellen. Als Vick tot die tijd van de wiet en de hondenharen af kan blijven, dan ziet dat eindoordeel er gunstig uit.

De teams die mogelijk een schaakspelletje gaan spelen om Vick te bemachtigen? ‘My beloved’ 49ers natuurlijk. Maar vergeet zeker de New England Patriots niet. Your thoughts are very welcome in the comments.

Lees ook:Blank Steunt Michael Vick Nog Steeds
Lees ook:Profiteert Vick van Machtstrijd?
Lees ook:Schorsing Vick wordt Vandaag Besproken
Lees ook:ESPN America Zondag Wedstrijden: Oktober
Lees ook:Commissioner Duwde Vick Richting Philly

5 reacties op “Breaking News: Vick Kan Terugkeren Naar NFL

  1. Henk

    Goed dat ze Tony Dungy aan hem toegewezen hebben. Als er een coach in staat is om iemand (vooral moraal/mentaal) er weer bovenop te helpen is hij het wel.

    Stel je toch de NL situatie voor. Patrick Kluivert gaat een aantal keer de fout in (verkrachting?, auto-ongeluk) en ze zouden iemand als Guus Hiddink als zijn persoonlijke coach daar hebben neergezet. Ondenkbaar!

      /   Beantwoorden  / 
  2. DrAtomic

    De Patriots, serieus? Als ultieme wildcat optie?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Steve

    Why not Cleveland ? They’d love him in the Dawg Pound.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.