Blank Steunt Michael Vick Nog Steeds

Caucasian

Caucasian

Als er iemand is die mijn mening over Michael Vick kan beinvloeden, dan is het Atlanta Falcons eigenaar Arthur Blank. Een openhartig interview op NFL.com heeft me ‘soft’ gemaakt. Dit is een man die miljoenen heeft verloren door toedoen van het gezicht van zijn franchise. Hij beschouwde Vick als zijn eigen zoon. Toch geeft hij nu hoog op over de veroordeelde animal-killer.

Blank was er als de kippen bij toen Vick uit de gevangenis werd ontslagen. Binnen een week zat hij met zijn voormalige franchise quarterback om tafel om hem eens diep in de ogen te kijken. En waar je haat en wrok zou verwachten, daar bleken respect en waardering opeens de werkelijkheid. Blank sprak met Vick, hoorde zijn verhaal aan en gaf zijn eindoordeel door aan Commissioner Goodell.

“Ik denk dat Vick echt zijn leven heeft gebeterd”.

Wow. Riskante opmerking over iemand die al eens over de wezenlijke punten in het leven tegen je heeft gelogen.

Of Blank is in de war en aan het dementeren. Of hij gelooft echt in de goede kant van de mens ‘Michael Vick’. Misschien moeten we als ‘football fanatici’ iets minder hard zijn en pas oordelen als Vick weer een tijd ‘terug’ is in de maatschappij. Dat zelfs Blank hem nog steeds een steuntje in de rug geeft, heeft mij de ogen doen openen (wat overigens niet weg neemt dat ik Vick op het footballveld nog steeds een flapdrol vindt, maar dat terzijde).

Lees ook:Plaxico Verliest Privileges In Gevang
Lees ook:Georgia Kijkt Uit Naar Verloren Zoon
Lees ook:Twee Falcons Steunen Hondenmoordenaar
Lees ook:Vick met de Billen Bloot
Lees ook:49ers Blijven Verbazen Met Dommigheid

15 reacties op “Blank Steunt Michael Vick Nog Steeds

  1. DrAtomic

    hehehe, mooi gezegd Perry, een overrated flapdrol en dat is los van zijn criminal record.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rob

    He, maar het was en blijft (even weer zien dan)geweldig om te zien hoe hij (en voorlopig geen aandere QB) er vandoor gaat en menig def. player behoorlijk laat missen!!!
    Het is anders dan anderen en dat mag van mij wel op beeld.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Bart

    Goed qb of flapdrol..ik vind het niet echt belangrijk. Hij heeft zijn straf uitgezeten….daarmee is het klaar. Zie niet in waarom de NFL hem nu nog eens zou moeten straffen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. DrAtomic

      Veel mensen zien hun hond als een kind, wat als die hond gestolen wordt en misbruikt wordt als trainings dummy voor vechthonden? Ok, als het nu om kinderen zou gaan? Als Marc Dutroux zijn straf heeft uitgezeten zou je hem dan aannemen als babyzitter? Dat is denk ik wat je in je achterhoofd moet houden met de aversie die veel mensen tegen Vick hebben. IN de basis is het idd wel vreemd dat Goodell denkt dat hij zijn eigen rechtbank heeft.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Bart

        Mensen mogen hun hond dan wel ZIEN als hun kind, maar het IS geen kind. En al helemaal niet volgens de wet. Ik zal Vick zeker niet snel nomineren voor de award voor de sympathiekste speler in de NFL…maar daar gaat het dus niet om.

        Als Vick kinderen had ontvoerd, was zijn straf ongetwijfeld een stuk hoger geweest en was zijn loopbaan in de NFL hoe dan ook voorbij geweest.

          /   Beantwoorden  / 
        1. DrAtomic

          Het punt is juist dat er mensen zijn die dat zo zien, die maakt het niets uit of hij zijn straf heeft uitgezeten.

            /   Beantwoorden  / 
  4. Bliss

    Als George Bush op een ranch in Texas rustig z’n ouwe dag mag volmaken, mag Vick ballen gooien (en irritant veel lopen, systemen verkloten) in de NFL van mij. Met alleen Vick bannen ban je dogfights niet en mis je finaal je punt. Hij blijft altijd the Man With The Dogs. En zal daardoor altijd een anti-dogfightreclamebord zijn. Als Vick slim is gaat ie het zo ook doen. Betert ie zichzelf en is ie een goed *yuk* rolemodel. (Athletes zouden gewoon athletes moeten zijn en vaders rolemodels).
    Goodell verwart zichzelf altijd met God.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Bart

    @DrAtomic
    Er waren ook mensen die dachten dat Milli Vanilli leuke muziek….die dachten dat pastel-kleurige kleren kunnen…..somestimes people are wrong. Je hoeft niet altijd met iedereen rekening te houden

      /   Beantwoorden  / 
    1. DrAtomic

      Euh… Laat ik nou Milli Vanilli leuk gevonden hebben, sterker nog ik heb hier nog ergens een CD van the Real Milli Vanilli liggen. ***Girl you know it’s true***

        /   Beantwoorden  / 
  6. perryhendriks

    Don’t touch Milli Vanilli, Bart! Don’t cross that line!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Bart

    Tsja…dan vallen de daden van Vick ineens weer heel erg mee natuurlijk (bedenk me ineens wat er allemaal had kunnen gebeuren als Perry zijn favoeriete bands had mogen boeken voor de Admirals)

      /   Beantwoorden  / 
  8. Perry Hendriks

    Hoezo, we hebben toch allemaal genoten van de 12-minuten editie van We Will Rock You (haha, grapje… dat was niet mijn idee… Ik pleit wel schuldig voor Djumbo. Maar dat had een esthetische reden, :) )…

    Perry

      /   Beantwoorden  / 
  9. Bart

    Hoogtepunt van artiesten tijdens de NFLE blijft uiteraard Heino!

      /   Beantwoorden  / 
  10. DrAtomic

    Hoogtepunt vanuit fan deelname was toch wel het optreden van G-Spot; die had de hele tribune aan de gang. Tony Scott in dat sloppenwijk stadion was ook erg gaaf helaas was die wedstrijd een enorme blamage (te kort veld enzo).

    Persoonlijk vond ik Boris ook waanzinnig, die gast kan echt spelen. Skiteam was ook altijd grappig maar verveelde na verloop van tijd wel, die gast met zun the roof the roof the roof is on fire is ook een tijd lang leuk geweest.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Bart

    Het werkte allemaal wel goed. Heb een paar keer mensen meegenomen naar de Admirals. Begon meestal met zoiets als ‘niet echt druk he?’. Dan zag je verbazing als de Orange Army zich begon te roeren. En tegen de tijd dat de wedstrijd was begonnen was er een weer football-fan geboren. Weet zeker dat alle vermaak rondom zo’n wedstrijd daarbij zeker hielp. En dan maakte het niet eens zo heel veel uit wie er speelde. Alleen bij Dr. Alban in Düsseldorf ben ik hard weggelopen…maar ik moest dan ook heel nodig naar de wc.

    Vic en Snoop Dog als pauze-act..zou dat niet wat zijn?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.