Twee Falcons Steunen Hondenmoordenaar

Free Mike VickIk begrijp dat je solidair bent met je teamgenoot. Maar om nou zo ver te gaan om hem publiekelijk te steunen, terwijl hij zojuist is veroordeeld voor meervoudig dierenmoord… dat gaat zelfs mij iets te ver. Toch kwamen twee Falcons spelers gisteren openlijk uit voor hun mening.

Cornerback DeAngelo Hall kwam tijdens de warming up met een Michael Vick poster het veld op rennen. De cornerback had voor de gelegenheid ook zijn gezicht mooi opgemaakt. Onder beide ogen was het MV7 mooi zichtbaar.

Receiver Roddy White maakte het nog bonter. Hij voerde een act uit, die in de NFL steeds meer aan populariteit wint. Na een touchdown gooide hij zijn speelshirt omhoog, waarna duidelijk in handgeschreven letters 'Free Mike Vick' te lezen was.

Free Mike

Ik zeg: forse boete en wellicht zelfs schorsen. Als het al niet door de Commissioner gebeurd, dan wel door eigenaar Arthur Blank.

Lees ook:Vick Niet Langer Zonder Pick
Lees ook:Blank Steunt Michael Vick Nog Steeds
Lees ook:Historisch Uitje Van Falcons In SF
Lees ook:Vick Te Sterk Voor Ex-Admirals
Lees ook:Vick Verscheurt Jags

2 reacties op “Twee Falcons Steunen Hondenmoordenaar

  1. Chris

    Freedom of speech ?

    De tribunes zaten vol met “7″ shirts. Moeten die mensen dan ook een stadionverbod ?

    En dat moralistische gedoe in de NFL mag van mij ook wel wat minder dusssssss volgende week het hele team op bezoekuur bij Vick en met spandoeken zijn vrijlating eisen !

    Die honden waren toch vals, geen asiel wat ze meer wilde hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  2. perryhendriks

    Ik denk dat de honden vals waren omdat ze in de Bad Newz Kennels zijn opgegroeid onder de bezielende leiding van Michael Vick en zijn kornuiten.

    Freedom of speech is goed en steun ik zeker (anders had deze blog weinig overlevingskans, denk ik), maar ethisch gezien kan het niet door de beugel.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.