Vick Verscheurt Jags

We love you, Michael!

We love you, Michael!

Michael Vick kan niet alleen overweg met honden, maar ook met Jaguars. De nieuwe startende quarterback van de Philadelphia hield gisteren -na een aarzelend begin- geen spaan heel van de Jacksonville Jaguars.

Vick gooide tijdens het duel drie touchdown passes, waarvan DeSean Jackson en Jeremy Maclin de begunstigden waren. Vooral tijdens de worp naar Jackson (61 yards) liet Vick zien nog steeds over een  sterke NFL-arm te beschikken. De eerste zespunter op  Maclin (een 45-yarder) liet weer Vick’s nauwkeurigheid zien met het varkensleer. Dat de voormalige gedetineerde ook nog steeds met de voeten overweg kan, bleek aan het einde van het derde kwart. De basisspeler liep toen zelf ook nog een touchdown binnen — vanaf 17 yards.

Vick werd vorige week officieel door hoofdcoach Andy Reid benoemd als basisspeler in Philadelphia. Hiermee passeerde Reid de up-and-coming Kevin Kolb, een jonge quarterback die tijdens zijn eerste echte NFL-wedstrijd geblesseerd moest afhaken met een hersenschudding. Terwijl Kolb van zijn blessure herstelde, had Vick een paar fantastische wedstrijden in de schoenen voor Philly. De enige manier om een quarterback controverse in The City of Brotherly Love te vermijden, was door laatstgenoemde de teugels in handen te geven van de offense.

Tot dusver lijkt Reid geen spijt te hebben. Vick wist zijn beide starts tot dusver te winnen.

Lees ook:Hondenmoordenaar Krijgt Basisplek
Lees ook:Positie Kevin Kolb Onhoudbaar?
Lees ook:Philadelphia Ziet Ze Vliegen
Lees ook:Vick Berust Zich In Zijn Rol
Lees ook:Quarterback Situatie In Philly Zeer Wazig

5 reacties op “Vick Verscheurt Jags

  1. Marc Tjon

    Maken twee zwaluwen dan wel een (oudewijven) zomer? De Jags hebben een week de tijd gehad om een game plan te bedenken, maar konden desondanks MV niet afstoppen. Er is nog een lange weg te gaan, maar prachtig dat de Vickster dit al kan brengen. Redemption on the horizon? Als hij zo door blijft gaan…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Vraag me af welke defense Vick kan stoppen, je ziet hetzelfde bij Denard Robinson van Michigan! Deze gasten zijn een nachtmerrie voor defense coordinators!

        /   Beantwoorden  / 
  2. Maarten

    Wel even zeggen dat de Jaguears een van de slechtste teams in de league zijn. Volgende week Redskins, dan gaan we meer weten. Maar goed Vick als QB: top – Vick als mens: ugh

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.