Vick Berust Zich In Zijn Rol

Dawgs

Dawgs

Voorafgaand aan het offseason was er sprake van dat Michael Vick verhandeld zou worden door de Philadelphia Eagles, omdat hij kans had op een basisplek. De deal viel echter in het water, toen Philly besloot om starter Donovan McNabb aan een divisierivaal te schenken. En hoewel je zou denken dat het wegvallen van McNabb een wereld aan mogelijkheden voor Vick zou openen, is niet minder waar. De voormalig hondenmoordenaar is backup quarterback en heeft daar vrede mee.

Vick wenst beoogde starter Kevin Kolb alle geluk van de wereld. “God behoede hem voor een blessure,” zo fluisterde hij al eens tegen de reporters, een quote die waarschijnlijk was ingegeven door knikkende knietjes. En dus laat Vick zich tijdens OTA’s alleen zien als de Philly equivalent van de “Wildcat”-formatie het veld wordt opgetrommeld.

Ik denk dat we hiermee vast kunnen stellen dat de dagen dat Vick als basisspeler rondrende in de NFL voorgoed achter ons liggen. Tenzij God een ander plan heeft en Kolb tijdens een van de eerste weken van het seizoen genadeloos op de gewrichten klopt.

Lees ook:Positie Kevin Kolb Onhoudbaar?
Lees ook:Kolb Aardige Bedreiging Voor McNabb
Lees ook:Vick Verscheurt Jags
Lees ook:City Of Brotherly Love Huurt Moordenaar
Lees ook:In Philadelphia Geen Liefde Voor Texaanse Honden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.