49ers Blijven Verbazen Met Dommigheid

Snoop Dog

Snoop Dog

De 49ers zijn niet meer de machtige toonaangevende franchise uit de jaren 80. Zoveel mag duidelijk zijn. En hoewel ik de promotie van Mike Singletary als hoofdcoach wel toejuich, blijf ik me verbazen over zoveel dommigheid. Ik was een van de eerste die de Alex Smith keuze tijdens de Draft vier jaar geleden veroordeelde, maar kennelijk kunnen de keuzeheren van de Niners hem maar niet vergeten. Sterker nog, hij dingt nog steeds mee naar de basisplek.

Het zal ongetwijfeld een klap in het gezicht zijn van quarterback Shaun Hill, die -mind you- een vrij hoge quarterback rating wist te bewerkstelligen in zijn tijd onder center. Om maar te zwijgen over een aantal fraaie winstpartijen. In plaats van Hill te steunen, zijn ze nu openlijk aan zijn stoelpoten aan het zagen. Een positieve noot voor Hill: ze zijn er in San Francisco niet zo zeker van dat Jeff Garcia een upgrade is over Hill.

Michael Vick daarentegen: een roep om Michael Vick naar de franchise te halen, werd door het hoge management niet eens ontkend.

Lees ook:Favre Niet Zo Goed Als Vorig Jaar
Lees ook:Blank Steunt Michael Vick Nog Steeds
Lees ook:Shaun Starter San Francisco
Lees ook:Vick Is de Gebeten Hond
Lees ook:Topspeler Veroordeelt Dood Osama bin Laden

Eén reactie op “49ers Blijven Verbazen Met Dommigheid

  1. dratomic

    De knetter je zal maar niner fan zijn, van deze berichten wordt je niet heel vrolijk…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.