Vick Is de Gebeten Hond

Heilige Maria"Michael is a father, he's a son, he's a human being — people oftentimes forget that. He is very remorseful and nobody's been rougher on Mike than Mike's been on himself". Mijn oren suisden toen ik dit hoorden. Uit monde van de advocaat komt dit fraaie stukje proza. Michael Vick heeft schuld bekend aan het opzetten van illegale hondengevechten en het moedwillig neerknuppelen van onwillige puppies. En dan moeten we medelijden met hem hebben?

Inderdaad. Ik vond het al raar dat nog niemand had gemerkt dat Vick duidelijk gebukt ging onder schuldgevoel. De bitterheid droop 25 dagen geleden nog van zijn gezicht af, toen hij plechtig aangaf zijn naam te zullen zuiveren.

Vick heeft echt getwijfeld toen hij een aantal jaren geleden besloot een puppy te bodyslammen tegen een cementen ondergrond. Michael weende hardop toen hij het hoofd van een gemene pitbull minutenlang onder water hield om het beest te verzuipen. Not.

De enige reden waarom Vick tranen liet, was omdat hij geld verloren had aan een zwakke viervoeter. Vick is opnieuw de optelsom van een atletieke jongen uit een kansloos milieu, die een veel te groot contract krijgt aangeboden en daar duidelijk niet mee om kan gaan.

Wedden dat hij over een jaar zo mans niet meer is?

Lees ook:Nieuwe pitbull-drama in NFL?
Lees ook:Hond Vick De Lelijkste Ter Wereld?
Lees ook:49ers Blijven Verbazen Met Dommigheid
Lees ook:Vick De Geslagen Hond
Lees ook:College Verdediger Verlamd Na Tackle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.