Cowboy Papt Aan Met Kim Kardashian

Big Butt Kim

Big Butt Kim

De Cowboys zetten alles in om de Super Bowl naar Dallas te halen. Ze hopen nu het gelukskonijntje van de Saints binnengehengeld te hebben. Receiver Miles Austin werd deze week tijdens zijn verjaardag namelijk gezellig knuffelend gesignaleerd met Kim Kardashian. Door specialist MvdB.

Inderdaad de ex van Reggie Bush. Je weet wel die runningback die na de hereniging met Kimmie in november helemaal in vorm kwam en de Saints over de grond naar de Super Bowl leidde.

Kim Kardashian is die rondborstige Armeens-Amerikaanse die in 2007 in de playboy stond. Ze is bijna dertig en heeft nu een 26-jarige footballer aan de haak geslagen in de persoon van Miles Austin om zich jong te blijven voelen. Na haar aan-uit relatie met Reggie Bush definitief eindigde in maart van dit jaar (waarschijnlijk was de Super Bowl ring mooier dan Kim?). Daarna zou ze nog met de lama van Portugal het bed gedeeld hebben (Ronaldo dus, red). Maar voetballers zijn watjes en dan maar liever de nieuwe sterreceiver van America’s team.

Miles zou echter een verlegen jongen zijn. Waarschijnlijk wordt de publieke aandacht met Kim aan zijde hem te veel. Gevolg een mislukt seizoen.

Mental note to self: kies geen Miles Austin in de fantasy draft…

Lees ook:Kim Kardashian Laat Poepert Zien
Lees ook:Fantasy Q: Reggie Bush weer Single!
Lees ook:Verjaardag: Naakte Vrouwen En Levensgroot Konijn
Lees ook:Bush Wilde Eigenlijk Autowasser Worden
Lees ook:Nieuwe Aanvalskern Miami Dolphins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.