Doen Titans Water Bij De Wijn Voor Johnson?

Johnson

Johnson

Rappe running back Chris Johnson van de Tennessee Titans wil graag als een razendsnelle back worden betaald. De goede man leeft nu van een vijfjarig contract, dat hem welgeteld 12 miljoen dollar uitbetaalt. Johnson wil graag ergens in de 30 miljoen dollar gegarandeerd. De Titans willen niet zover gaan — maar willen wel nadenken over een tussenoplossing.

Als onderdeel van die tussenoplossing kan de ploeg uit Tennessee bepaalde contract-escalators omzetten in gegarandeerd geld. In plaats van kutten voor een habbekrats (500k dollar) mag Johnson het veld in voor een paar miljoen dollar. Drie miljoen, om precies te zijn. En laat dat nou net een bedrag zijn, waar ik zelf wel een ommetje voor om wil gaan.

De Titans zijn hiermee de slimste partij. Om in pokertermen te spreken kopen ze ‘de turn’ voor een laag bedrag. Ze krijgen voor relatief weinig geld te zien of Johnson een eendagsvlieg was of een sensationele second-coming van Barry Sanders. De situatie kan dus eigenlijk alleen maar goed uitpakken voor Fisher & Co.

Lees ook:Forse Salarisverhoging Roadrunner
Lees ook:100 Miljoen Voor ‘All Day’
Lees ook:Roadrunner Nog Niet In Tennessee
Lees ook:Hall Of Fame Maakt Hold-Outs Week
Lees ook:Chris Johnson Hitstige Fantasy Stud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.