T.O. Wordt Niet De Nieuwe LeBron

Starstruck

Starstruck

Terrell Owens zal niet –in navolging van LeBron James– op ESPN wereldkundig maken waar hij volgende jaar gaat spelen. De wide out was vrij resoluut in zijn antwoord tijdens dit radio interview.

T.O. voelt zich nog steeds gedemoniseerd door de media. Naar eigen zeggen wordt elke negatieve opmerking nog steeds onder een vergrootglas gelegd — terwijl zijn periodes van onbesproken gedrag niet worden opgemerkt. Zoals de radio host al aangeeft is de wide receiver wel een van de weinigen die tegen elke NFL-club een touchdown heeft gescoord. En hij is klaar voor het telefoontje om een team naar de Super Bowl te loodsen.

Ik moet zeggen dat Terrell erg rustig en goed overkomt — vanuit mediatraining perspectief dan. Sterker nog, als hij het seizoen analyseert klinkt het zelfs alsof hij er verstand van heeft. Hij gaat zelfs niet zo ver om zijn quarterbacks bij de Buffalo Bills te bashen. Hij staat zelfs met open arms open voor Donovan McNabb en een reunie bij de Washington Redskins.

Terrell geeft verder on air toe dat hij loopbaan aan het verleggen is richting acteren. Kennelijk is onze wide receiver betrokken bij een vrij onbekende komedie, waarin hij aan het friemelen is met zijn tegenspeelster. Ook de T.O. Show begint aankomend seizoen aan de tweede jaargang.

Lees ook:T.O. Uitgekotst Vanwege Voorbeeldig Gedrag
Lees ook:Delhomme Maakt Nog Kans In Carolina
Lees ook:T.O. Verraadt Starter In Cleveland
Lees ook:Trainingcamps Underway: T.O. Held In Buffalo
Lees ook:T.O. Is Onderdanig In Cincinnati

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.