T.O. Is Onderdanig In Cincinnati

T.O.

T.O.

Terrell Owens heeft zich vooralsnog van zijn beste kant laten zien in Cincinnati. De wide out werd zelfs gesignaleerd met de shoulderpads van receiver Chad Ochocinco. Owens droeg –als een voleerd rookie speler- de beschermende kleding van zijn ploeggenoot van en naar het trainingsveld. Zonder zich daar ook maar voor te schamen.

“Alles dat Chad wil dat ik doe, zal ik doen,” zo kon de media optekenen uit de mond van de receiver. De receiver wil hiermee aangeven dat hij eerst en vooral een teamspeler is en dat hij er geen enkele moeite mee heeft om een onderdanige rol te spelen. T.O. liet zelfs doorschemeren dat hij de shoulderpads van Ochocinco blijft dragen, tot laatstgenoemde zegt dat het niet meer hoeft. Vooralsnog concentreert Terrell (de teamspeler) zich op het onder de knie krijgen van het playbook.

Waarschijnlijk is de actie van Owens een reactie op de weigering van rookie receiver Dez Bryant om de pads van teamgenoot Roy Williams te dragen. Owens –lang net als Bryant als een diva gezien– zet zich met zijn laatste unieke stunt duidelijk af tegen de media, die hem jarenlang heeft gedemoniseerd.

Eerder al gaf T.O. concurrent en medereceiver Antonio Bryant een omkoopsom om zijn geliefde nummer 81 over te nemen. Zonder te klagen en zonder er een mediahype van te maken. Iets zegt mij dat Cincinnati dit jaar een speciaal seizoen tegemoet gaat. Zeker als het enfant terrible niet te trots is om het podium soms aan andere medesterren te laten.

Lees ook:Batman: Cincinnati Of St Louis
Lees ook:Bryant Betaalt $54.000 Voor Etentje
Lees ook:T.O. Definitief Niet Naar Cincinnati
Lees ook:Divas Hekelen Spotlights Brett Favre
Lees ook:Flamboyante Ster Schrijft Brief Aan Fans

2 reacties op “T.O. Is Onderdanig In Cincinnati

  1. Marc Tjon

    I’m going out on a limb here: ik tip Cincy als de grootste tegenstander van de Colts in de AFC!

    P.S.: Moest ineens wer denken aan het dansje van Ickey Woods (ex-Bengal running back). Tijd voor een nieuw dansje van ’85′? Could very well be…Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marc Tjon

    Met jullie goedvinden (zonder is ook goed, haha) wil ik graag een uistapje maken naar de MLB, maar ik blijf wel in Cincy. Het heeft er alle schijn van dat één van mijn favoriete teams in baseball, de Reds, voor het eerst in 15 jaar weer de play-offs gaan halen! De laatste World Series overwinning gaat zelfs nog verder terug: 1990! Maar nu staan ze weer bovenaan de NL Central met een voor sprong van zeven wedsrijden op het St. Louis van slugger Albert Pujols. Zou dit dan het jaar zijn dat zowel de Bengals, als de Reds ver gaan komen in de play-offs? Voor mij zou een World Series Yankees-Reds absoluut ‘a dream come true’ zijn. En de Bengals? NFL Network analist Pat Kirwan heeft ze als vertegenwoordiger van de AFC opgegeven in zijn SB prediction! Nou, zover zou ik niet willen gaan…but they will give the Colts a run for their money, that’s for sure! Laters, Marc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.