Divas Hekelen Spotlights Brett Favre

Chad

Chad

Cincinnati Bengals receiver Chad Ochocinco en Terrell Owens kunnen er maar moeilijk mee overweg dat alle spotlights deze dagen gericht zijn op quarterback Brett Favre.

In een paar persoonlijke Twitter-berichtjes hekelde Ochocinco de houding van de media ten opzichte van Brett Favre. Volgens de recalcitrante wide out is het ongelofelijk dat ‘de aandachtshoer’ het voor elkaar krijgt om positief in het nieuws te verschijnen, terwijl elke (mis)stap van Ochocinco en zijn ‘Robin’ wordt bekritiseerd.

De saga rondom Brett Favre kende vandaag het zoveelste vervolg, toen #4 voor nationale televisie claimde dat hij zijn pensioen nog niet had aangekondigd bij zijn teamgenoten. Sterker nog, de levende legende stelde zelfs te zullen spelen in 2010 als zijn geopereerde enkel goed aanvoelt.

Dit is het derde jaar op rij dat er een heel mediacircus ontstaat rondom de Favre-perikelen. Wat mij betreft hebben Ochocinco en Owens ook wel een beetje gelijk. Favre begint in mijn ogen een ongeloofwaardige Joran van der Sloot te worden. Leugentjes in ruil voor media-aandacht.

Lees ook:Drie Koningen Voor Brett Favre
Lees ook:Brett Favre Is Er Klaar Mee (Denken We)
Lees ook:Brett Favre Nu Echt Met Pensioen?
Lees ook:Freudiaanse Verspreking Chris Berman
Lees ook:Zelfspot Siert Brett Favre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.