Brett Favre Nu Echt Met Pensioen?

Dino

Dino

Het is de derde keer in drie jaar tijd dat we geconfronteerd worden met het verhaal dat quarterback Brett Favre met pensioen gaat. Moeten we daar nog woorden aan vuil maken?

Twee seizoenen geleden kondigde Favre zijn pensioen aan bij de Green Bay Packers, om vervolgens in de nacht te verdwijnen naar New York. Hij speelde daar een seizoen, voordat hij opnieuw zijn pensioen aankondigde en hals-over-kop naar Minnesota verdween. In Minneapolis kende hij een van zijn beste seizoenen ooit. Zijn run op een Super Bowl titel eindigde echter toen hij in de halve finale een interception gooide. In scoringsrijke positie. New Orleans maakte gretig gebruik van zijn misstap, scoorde een fieldgoal en won prompt de Super Bowl finale tegen Indianapolis Colts.

Favre is recordhouder van zo’n beetje alle belangrijke statistieken in de NFL. Hij loopt voorop in achtereenvolgende starts, in touchdown passes, yards, completions, maar ook interceptions. Favre stelde –naar vermeend– teamgenoten via sms op de hoogte van het nieuws. Hoofdcoach Brad Childress wilde niet op de geruchten reageren. Volgens eigen zeggen had hij nog geen contact met de football-dino gehad.

Lees ook:Favre Finito (Finally!)
Lees ook:Vikes Sturen Quarterback Naar New York
Lees ook:Brett Favre Opnieuw In De Spotlights
Lees ook:Vikings Blunderen Super Bowl Weg
Lees ook:Favre Geeft Zich Over Aan Hatiesburg Trio

Eén reactie op “Brett Favre Nu Echt Met Pensioen?

  1. Marc Tjon

    Favre ready to hang it up? Who knows. Maar de kans dat onze gunslinger nog zo’n geweldig seizoen afwerkt, is zo goed als nihil. Aan Brett het laatste woord…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.