Vikes Sturen Quarterback Naar New York

Centerstage

Centerstage

Nog geen twee jaar nadat ‘die andere Minnesota quarterback’ in New York speelde, heeft de formatie spelverdeler Sage Rosenfels naar de New York Giants verscheept.

Met de terugkeer van Brett Favre -die voor de vierde keer een drama maakte van zijn pensioenplannen- werd Rosenfels voor de Vikings schijnbaar overbodig. Alhoewel de third-stringer in het preseason af en aan fantastisch speelde, verkoos Minnesota toch tweede garnituur Tarvaris Jackson boven Rosenfels. Met de move is de derde plek op het roster in handen gekomen van de onervaren Joe Webb, een running back waarvan de Vikes hopen dat hij een goede quarterback wordt.

De Giants hadden wat leuke draft picks over voor de services van de third-stringer. Zo mag Minnesota in 2011 gebruik maken van de fifth round draft pick van de ploeg — en een eventuele pick in 2012, afhankelijk van de speeltijd van de quarterback.

Ik vind de move verbazingwekkend, daar in alle publicaties toch wel doorschemert dat starter Brett Favre dit jaar een wandelende medicijnkast is. Met een leeftijd van 41 jaar is de kans dat zijn ‘streak’ van achtereenvolgende starts ooit een keer doorbroken wordt.

Lees ook:Brett Favre Nu “Broadway Brett”
Lees ook:Favre Weer Een Vrij Man
Lees ook:Uniek Fossiel Gevonden In Minnesota
Lees ook:Jackson Vrijdag bij Grofvuil
Lees ook:Favre Verdeelt Vikings Kleedkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.