Chris Johnson Richt Vizier Op Legende

CJ

CJ

Chris Johnson neemt geen genoegen met zijn 2.000 yard seizoen in 2009. De superster, die vorige week nog liep te klagen over zijn contract, heeft zijn vizier nu gericht op legende Eric Dickerson. Johnson denkt dat het mogelijk moet zijn om het prestigieuze record van rushing yards in een seizoen (2105 yards) te verbreken.

Het steekt Johnson voornamelijk dat hij vorig jaar -toen hij de zesde rusher werd die de magische grens doorbrak– niet eens in aanmerking kwam voor de MVP trofee. Johnson werd uitgekozen tot aanvaller van het jaar, maar moest in de categorie MVP vier quarterbacks voor zich dulden. Johnson denkt dat een award hem niet kan ontgaan als hij als eerste speler ooit twee seizoenen achter elkaar meer dan 2000 yards loopt.

Zelf denkt de running back aan 2500 yards. Ik denk aan Icarus. Het wordt tijd dat iemand Johnson even een realiteitscheck geeft en hem laat inzien dat zijn grootspraak alleen maar tot ergernis en ‘failure’ kan leiden. 2500 yards is in dit NFL tijdperk een onmogelijke opgave. Mocht het de running back toch lukken deze magische 2500 grens te passeren, dan zal ik daar een passende tegenprestatie tegenover zetten. Dan fiets ik (als niet-atleet) bij de start van het 2011 seizoen van Amsterdam naar Eindhoven.

Lees ook:Record Lonkt Voor Chris Johnson
Lees ook:Carriere Van Larry Johnson Bij Chiefs Over
Lees ook:Roadrunner Nog Niet In Tennessee
Lees ook:Twee Zure Bommen Op Washington
Lees ook:Forse Salarisverhoging Roadrunner

Eén reactie op “Chris Johnson Richt Vizier Op Legende

  1. Dennis

    Whaha, houden we je aan!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.