Vader Pat Tillman Scheldt Op Leger

Buffel

Buffel

De vader van Pat Tillman heeft een brief op hoge poten geschreven — naar de Generaal die zijn handtekening zette onder het rapport naar de ware oorzaak van de dood van de footballspeler. De brief bevat scheldwoorden. En terecht.

Pappa heeft niet voor niets een vlijmscherpe pen. Zijn dood Pat Tillman stierf in de nadagen van 911 – de atleet had zich speciaal voor het Amerikaanse leger teruggetrokken uit de National Football League om zijn land te dienen in Afghanistan. De originele lezing was dat de eenheid van Tillman in een vuurgevecht verwikkeld was geraakt en dat hij was getroffen door een buitenlandse kogel. Het verhaal werd maanden lang uitgebuit — story telling om de uitzending van troepen nog verder te verantwoorden.

Totdat op een dag duidelijk werd dat de waarheid eigenlijk nooit gehoord mocht worden. Tillman werd namelijk gedood door ‘friendly fire’ — en uiteraard werd dat door de top van het Amerikaanse leger zo goed mogelijk verzwegen.

De vader van Pat Tillman schreef dus een brief. En die liegt er niet om. Een paar van de passages lezen: “Fuck you and yours” en “I assume you are part of this shameless bullshit”. Zowel vader en zoon verdienen wat mij betreft een standbeeld.

Lees ook:Een voorbeeld voor Favre of een nieuwe Tillman
Lees ook:Geen Commentatoren Voor NY Jets
Lees ook:Presentator Noemt Sportheld Neo-Nazi (Video)
Lees ook:Zoon McNair Kiest Voor Southern Miss
Lees ook:Packers Fans Creatief Met Duct Tape en Kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.