Geen Commentatoren Voor NY Jets

NFL Films

NFL

Er ligt een nieuwe revolutie op de loer in televisieland en NFL Films staat weer aan de wieg hiervan. Wie zaterdag namelijk naar een herhaling van de wedstrijd tussen de New York Jets en Cincinnati Bengals kijkt, zal namelijk ontdekken dat er een belangrijk onderdeel van de uitzending mist: de commentatoren.
NFL Films zendt op zaterdag een volledige wedstrijd uit, die wordt begeleid door de spelers zelf. Tijdens Thanksgiving worden namelijk zo’n 15 verschillende spelers van een microfoontje voorzien. Uit dat materiaal kiest NFL Films een fantastisch mooie compilatie — dat kun je de deskundigen daar wel toevertrouwen. Ik hoop dat ik de hand kan weten te leggen op de uitzending. If anything: dit is natuurlijk een fantastisch idee om de website www.usasports.nl verder op de kaart te zetten.

Lees ook:NFL Komende Vier Jaar Op ESPN America
Lees ook:Heksenjacht Op Naakte Tailgate Chick
Lees ook:40k Toeschouwers Bij NFLUK Fan Rally
Lees ook:Geen ‘Seinfeld’ Voor New York Giants, Eli
Lees ook:Spike Lee’s Kobe Bryant Documentaire Ook In NFL?

3 reacties op “Geen Commentatoren Voor NY Jets

    1. Knurk

      Eenmaal, andermaal..

        /   Beantwoorden  / 
  1. Knurk

    Haha kut, na 10 minuten had ik het al gezien. Heb daarna niks meer gezien en wil er eerlijk gezegd ook niets over lezen. Zonder Leonhard was de hele defense in totale chaos en waren ze constant te laat. Rampzalig.Ik ben je dankbaar dat je er geen aparte post over hebt gemaakt, waar moet de champagne heen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.