Spaghetti Cowboy Voor Browns

Spaghetti

Spaghetti

Colt McCoy — de naam klinkt als eentje van een rasechte held uit een spaghetti-western. In dit geval is het echter de naam van de quarterback die zondag waarschijnlijk start voor de Cleveland Browns.

Hoofdcoach Eric Mangini liet gisteravond doorschemeren dat hij richting McCoy leunt: als de quarterback die zijn formatie zondag kostbare punten moet bezorgen in de divisiewedstrijd tegen Pittsburgh Steelers. McCoy is een rookie en werd tijdens de meest recente draft als vierde quarterback gekozen. In de derde ronde hoorde hij zijn naam door de microfoon klinken, na Sam Bradford, Tim Tebow en Casey Clausen. Voor de quarterback zelf was de Draft ietwat teleurstellend, omdat hij zichzelf wel als first rounder zag zitten.

McCoy betreedt het veld, vanwege blessures van oud-Admirals quarterback Jake Delhomme en de van Seattle overgenomen Seneca Wallace. Beide spelverdelers hebben een high-ankle sprain.

Tegenstander Pittsburgh treedt zondag voor de eerste keer dit seizoen aan met Ben Roethlisberger. De quarterback was de eerste vijf weken van het seizoen geschorst, vanwege zijn gedrag buiten het veld. Pittsburgh had overigens weinig te lijden onder het gemis van Big Ben. Van de vier wedstrijden zonder de quarterback werden er drie gewonnen. Alleen het duel tegen divisiegenoot Baltimore Ravens ging verloren.

Lees ook:Big Ben Straalt In Pittsburgh Overwinning
Lees ook:Hollywood Naam Start Voor Pittsburgh
Lees ook:College Kampioenschap: Alabama – Texas
Lees ook:Sprookjeshuwelijk Eindigt Na Week
Lees ook:Roethlisberger Geen Dickhead Meer?

2 reacties op “Spaghetti Cowboy Voor Browns

  1. Wilco

    Uch kuch, naam door de microfoon klinken, na Sam Bradford, Tim Tebow en JIMMY Clausen. Voor de quarterback zelf was de Draft ietwat teleurstellend, omdat hij zichzelf wel als first rounder zag zitten. Staat er toch?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.