College Kampioenschap: Alabama – Texas

Titelkandidaat

Titelkandidaat

Florida quarterback Tim Tebow heeft gisteren tranen met tuiten geweend. In zijn grande finale voor zijn college kon hij nimmer overtuigen en moest hij toezien hoe college-gigant Alabama Crimson Tide zich met een overtuigende overwinning (32-13) plaatste voor de kampioenschapswedstrijd. In deze wedstrijd treffen ze de Texas Longhorns.

De Longhorns hadden meer moeite -en meer tijd- nodig om zich te ontdoen van hun directe tegenstander. Geranked op nummer 3, had de ploeg uit Texas een overwinning nodig om mee te dansen met de big boys. Nebraska lag echter dwars en leek -terwijl de tijd verstreek- de Texanen te shockeren. Een bal van quarterback Colt McCoy zeilde out of bounds, waarbij de spelers van Nebraska het veld opstormde.

De scheidsrechters oordeelden echter dat er duidelijk nog een seconde op het scorebord resteerde toen de bal van McCoy een skybox raakte. Het gaf de ploeg uit Texas nog de mogelijkheid om een 46-yard fieldgoal binnen te jetsen. Met succes.

McCoy ontsnapte dus aan de wedstrijdklok. En dat terwijl hij al de hele wedstrijd was belaagd door de verdediging van Nebraska — de quarterback moest negen sacks en drie interceptions toegeven op de tegenstander.

Lees ook:Luie Verdedigers Ontnemen Longhorns Kampioenschap
Lees ook:Golden Shower Voor Alabama Coach
Lees ook:Cincinnati Maakt Er Een Drama Van
Lees ook:Gretige Coach Recovered Fumble
Lees ook:Spaghetti Cowboy Voor Browns

3 reacties op “College Kampioenschap: Alabama – Texas

  1. Wilco

    Ndamukong Suh is de jongere lichtere versie van Albert H.
    Zelfs spellend tegen dubbelteams lijkt ie de hele tijd in je backfield rond te zwerven en door zijn aanwezigheid speelt de rest van de d-line ook veel beter.
    Met wat pech pikken de ‘Skins ook nog in de top 3 van de NFL draft, een Suh-Haynesworth combinatie klinkt toch spannend. :P
    —–
    En die wedstrijd van Florida sloeg nergens op, de D# leek wel een stervende zwaan…leek niets meer op de D# van de vorige 22 wedstrijden.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rob

    Florida leek in niks op een echte championship contender. Ze zijn gewoon ingepakt op ieder front. En als de druk hoog is blijkt ook Tebow niet datgene te kunnen brengen dat Florida nodig heeft. Goed team, goeie QB, maar op elk vlak weggespeeld door de Crimson Tide. Terechte winnaar. En als ik een Longhorn was, zou ik me niet teveel illusies maken. Maar ja, “Any given Sunday (…ehhh… Saturday)…”

      /   Beantwoorden  / 
  3. Rutger

    friday

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.