Golden Shower Voor Alabama Coach

Gatorade

Gatorade

Het meest noemenswaardige moment uit de college football finale tussen Texas en Alabama? Toch wel de manier waarop de twee footballspelers hun coach overvielen met een Gatorade shower. Dat ging er niet lichtzinnig aan toe. Sterker nog, je mag wel spreken van een doelbewuste actie om iemands leven te nemen.

Alabama won het duel 37-21 om het nationale kampioenschap te claimen. De wedstrijd was eigenlijk voor spek en bonen, omdat de quarterback van Texas -Colt McCoy- al op de eerste drive af werd gevoerd met een blessure. Zuur, want omdat McCoy zich beschikbaar heeft gesteld voor de NFL Draft, was zijn laatste game dus een kleine fiasco.

Spelers waren iets te uitbundig met vieren. Brengt me bij het volgende: zouden er echt coaches zijn die hun Gatorade bad niet zien aankomen? Het ritueel is nu zo vaak en zo stelselmatig uitgevoerd, dat ik me niet kan voorstellen dat “Coach” de sticky substantie niet verwacht.

Lees ook:College Kampioenschap: Alabama – Texas
Lees ook:Alabama Sluit Deuren Voor NFL
Lees ook:Pennington Neemt Teugels In Miami
Lees ook:Slechts Vier Ex-Admirals In AAFL
Lees ook:Blessure Faken Mag Niet Meer

3 reacties op “Golden Shower Voor Alabama Coach

  1. Wilco

    Deze wedstrijd was echt geniaal, verdomd spannend…en enorm golvend, jammer voor McCoy. Maar die freshman Qb is ook geen cookiebakker.

    Gefeliciteerd Bama + fans.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rob

    Als McCoy (volgens mij in de 2e drive) niet geblesseerd was geraakt hadden de Longhorns gewonnen denk ik.
    Trouwens, welke idioot verzint de shuffle pass 15 sec voor het einde van de 2e helft? Met een QB die je vooral veilig de pauze wil laten halen. Alleen die play had de wedstrijd wellicht in het voordeel van de Longhorns kunnen laten doorslaan.
    Bama fans gefeliciteerd, maar niet dankzij een geweldige wedstrijd. Wat mij betreft waren de Longhorns de mentale winnaars. Maar ja, daar kun je niet van eten :-)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Perry

    @Dr. Atomic: mijn e-mail gelezen? Wacht in spanning af… :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.