Geldboete Voor Piemelfoto’s

Piemel

Penis

Quarterback Brett Favre heeft een milde straf gekregen van de NFL voor zijn aandeel in het seksschandaal rond Jets sideline reporter Jenn Sterger. Omdat de inmenging van Favre niet direct kon worden bewezen, kreeg de spelverdeler slechts een geldboete van 50.000 dollar opgelegd.

Favre is dit seizoen regelmatig negatief in het nieuws. Hij presteert ver onder de maat, zag zijn reeks van achtereenvolgende basisplekken tot een einde komen en moet zich sinds het begin van het seizoen al verantwoorden voor een seksspelletje met Sterger. Volgens deze sideline babe zou de midlifer haar onbehoorlijke sms’jes hebben gestuurd. En een selectie van wel heel pikante foto’s, waarop het geslachtsdeel van de footballspeler was te zien.

De NFL onderzocht de zaak, maar nam hierbij uitgebreid de tijd. Tot gisteravond. De league meldt bij de boete expliciet dat het gaat om een geldstraf ”vanwege het niet meewerken aan het onderzoek”. Als wel vastgesteld was dat Favre zich in de werkomgeving onbehoorlijk zou hebben gedragen, dan was de straf veel hoger uitgevallen. Aldus een beknepen Commissioner Roger Goodell.

Met de geldstraf lijkt de kous af voor de National Football League. Te meer omdat de 41-jarige quarterback -opnieuw naar eigen zeggen- bezig is aan zijn laatste kunstje. De vertegenwoordiger van Jenn Sterger heeft furieus op de lage sanctie gereageerd. Volgens hem is het van den zotte dat Favre de hand boven het hoofd wordt gehouden.

Lees ook:Jenn Sterger Is Geen Goudzoeker
Lees ook:Favre Stuurt Naaktfoto’s Naar Journaliste
Lees ook:Akkoordje Tussen Favre En Vrouwelijke Reporter
Lees ook:Persiflage Op Piemel-SMS Brett Favre
Lees ook:Nog Twee Slachtoffers Van Brett Favre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.