Favre Stuurt Naaktfoto’s Naar Journaliste

Gestalkt door footballgod

Gestalkt door footballgod

Vergeet de pensioenspeech van Brett Favre! We hebben iets veel leukers om het einde van de loopbaan van Brett Favre te vieren. Een schandaal waarin zijn piemel de hoofdrol speelt.

Het verhaal is vandaag gelekt door mijn favoriete blog Deadspin en komt van New York Jets sideline reporter Jenn Sterger. Sterger, die -ik moet het toegeven- vooraan stond toen de Schepper looks uitdeelde, schijnt in de periode dat Favre voor de Jets speelde frequent door de football-mastodont te zijn gestalked. De oude quarterback zou niet alleen lieve voicemails op de telefoon van Sterger hebben achtergelaten, maar haar zelfs foto’s van zijn geslachtsdeel hebben gestuurd.

Deadspin onthulde het verhaal vandaag om nog meer druk te zetten op Sterger. Het meisje –in het verleden een van de meest opvallende fans van Florida State college football- heeft de foto’s en voicemails namelijk nog niet vrijgegeven aan het publiek. Met de druk van de wereldpers zal dat echter niet lang meer duren.

Brett Favre is getrouwd en de 40 gepasseerd. Wij zijn bang dat de onthulling van mevrouw Sterger een keten van nieuwe openbaringen gaat ontlokken. Een keten van events zoals die ook de loopbaan van Tiger Woods besmeurde.

Lees ook:Jenn Sterger Is Geen Goudzoeker
Lees ook:Akkoordje Tussen Favre En Vrouwelijke Reporter
Lees ook:Persiflage Op Piemel-SMS Brett Favre
Lees ook:Reactie Favre Op Naaktfoto’s (VIDEO)
Lees ook:Geldboete Voor Piemelfoto’s

Eén reactie op “Favre Stuurt Naaktfoto’s Naar Journaliste

  1. brandonW

    dat noem ik nou letterlijk voor lul staan XD

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.