Reactie Favre Op Naaktfoto’s (VIDEO)

Go Jets!

Go Jets!

De aanwinst van Randy Moss lijkt vooral gunstig voor Minnesota Vikings quarterback Brett Favre, die eindelijk weer eens een doelwit heeft die het veld kan verlengen. De Vikings spelen op maandagavond tegen de New York Jets — niet toevallig het vorige team van de football nomaad. Dat zorgt niet alleen voor bittere rivaliteit, maar ook voor intriges. Was het namelijk niet Favre die als Jets-speler onheuse MMSjes met afbeeldingen van zijn eigen penis naar reporter Jenn Sterger? Een football-journalist durfde vandaag de vraag te stellen.

Of Favre even in wilde gaan op het Penis Schandaal.


 

Nee, natuurlijk niet. Favre heeft namelijk dit keer de handen vol aan de New York Jets — en dus helemaal geen tijd om naar de eigen ballen te graaien. Bovendien werkt Favre er hard aan om de timing met zijn nieuwe favoriete receiver op orde te krijgen. Gelukkig heeft Favre deze week een extra werkdag om helemaal ‘on the same plate’ te komen met een van de meest getalenteerde spelers in Pro Football.

Eigenlijk is dat best wel scary: de key offensive positions bij de Vikings moeten gezamenlijk welhaast meer dan 20 Pro Bowls achter de naam hebben staan. Heerlijke wedstrijd om maandagnacht voor op te blijven!

Lees ook:Uniek Fossiel Gevonden In Minnesota
Lees ook:Favre Weer Een Vrij Man
Lees ook:Brett Favre Besmeurt Eigen Legacy
Lees ook:Favre Zorgt Voor Ontslag Hoofdcoach
Lees ook:Kristallen Bol: Week 1 2008

Eén reactie op “Reactie Favre Op Naaktfoto’s (VIDEO)

  1. Knurk

    Weer een slappe reactie van Favre zeg. Als hij een goede grap klaar had liggen kwam hij nu niet zo verstijfd over. Ik zie de 50plusser al foto’s van z’n pikkie maken, wat zullen z’n dochters trots op hem zijn dat hij kan MMSen.

    Ben daarentegen erg benieuwd hoe de Jets deze wedstrijd aanpakken. Het gaat nu drie wedstrijden erg goed met ze, en in het verleden hebben ze het oh zo vaak laten liggen als ze eindelijk een keer de favorieten waren. Is het wachten op de big collapse of hebben ze die curse nu eindelijk aan de Giants overgedragen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.