1 April: Een Nieuwe Start

Kikkers

Kikkers

Het zou natuurlijk fantastisch zijn om hier nu groot “1 april” neer te kwakken op de vraag of Americanfootball.blog.nl doorgaat. Maar lees even verder, dan zul je zien dat we het menen.

Ik geloof nog steeds dat er op het world-wide-web een plek is voor een football-idioot, die internet afspeurt naar leuke berichten die niet in de mainstream media verschijnen. Natuurlijk zullen we ons soms beroepen op verhalen die in de mainstream media worden opgepikt, maar de meeste blogentries zullen bestaan uit eigen (en dus volledig gekleurde) waarnemingen. Aangevuld met een lekkere dosis vrouwen (die niet zouden misstaan in FHM), een doosje recalcitrante criminelen (de spelers) en een blikkedoos vol foute miljonairs en gruwelijke botbreuken.

De laatste maanden hikte ik daar een beetje tegenaan. Ik had zelfs het gevoel dat ik mijn scherpte was verloren. Durfde ook niet meer alles zo maar neer te knallen. Zeker met de komst van www.usasports.nl werd het steeds moeilijker om een scheiding te maken. Totdat ik me bedacht dat dat platform een heel ander doel dient. Daar komt men niet om te smullen van alle sideline stuff, maar voor de serieuze shit. En zo gaan we in de toekomst dus ook verder.

Om het commercieel interessant te maken (deze blog trekt ook duizenden niet football-fans) zal er onder elke blog wel worden verwezen naar de site waar we ooit geld mee hopen te verdienen. We hopen dat jullie daar een beetje mee kunnen leven. Voor nu: veel leesplezier. Hopelijk nog for years to come.

PS: Overigens, voor jullie weer beginnen te blaten, mijn vrouw is volledig op de hoogte. En ze wil mij best met jullie delen. Als jullie me maar af en toe een vakantietje gunnen.

Lees ook:Sabattical Americanfootball Blog Voorbij
Lees ook:Noodkreet Ex-Admirals QB Uit Buffalo
Lees ook:Eskes Vond Buys Maar Een Rare Snuiter
Lees ook:T.O. Verraadt Starter In Cleveland
Lees ook:Sexy College Girls Van De SEC

6 reacties op “1 April: Een Nieuwe Start

  1. Marc Tjon

    VakanTIETEN zul je bedoelen…(pun intended)!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Hi Marc:
    Fijn dat je er weer bent. Ik wacht nog steeds op je mail, :) .
    Perry

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc Tjon

      Ben nooit weggeweest Perry! Alleen soms heb je andere prioriteiten. Groet, Marc.

        /   Beantwoorden  / 
  3. Marcel

    Wanneer mag ik met Britt op stap,weet nog leuke nudistenvakantie

      /   Beantwoorden  / 
  4. marcel

    Dank je pik,gaat zeker een succes worden

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.