Pennington: Ken Je Beperkingen

Pickup

Pickup

Als een brekebeentje ken ik mijn beperkingen. Ik speel geen American football meer (want: beenbreek, schouderbreuk, duimbreuk), ik doe geen boodschappen meer (want dan komt mijn wijsvinger klem tussen het winkelwagentje en breek ik ‘m) en loop ook geen trap (want dan glijd ik uit en breek ik mijn grote teen). Wat Chad Pennington dan ook in hemelsnaam bezielde om een spelletje basketball te spelen?

Pennington is de voddenpop van de National Football League. De quarterback van de New York Jets en Miami Dolphins is de meest precieze passer van de NFL, maar hij heeft daar maar zelden van kunnen genieten. Pennington lag namelijk vaker in de ziekenboeg dan de antagonist in ‘Unbreakable’. De spelverdeler moest twee keer voortijdig afhaken, vanwege een schouderblessure. Voor die kwaal werd hij liefst vier keer geopereerd.

Pennington is een free agent, dus je zou verwachten dat hij er alles aan zou doen om gezond te blijven. In plaats daarvan bedacht Pennington zich dat hij niets aan de knietjes mankeert en dat een potje pickup basketball wel tot de mogelijkheden kon behoren. En dat was een foute gedachte: de NFL-quarterback scheurde zijn buitenste knieband tijdens het partijtje. Hij wordt 7 april geopereerd.

Pennington werd twee jaar geleden nog verscheept van Jets, waar hij plaats moest maken voor Brett Favre,  naar Miami Dolphins. In dat jaar leidde hij de Dolphins voor de eerste en enige keer sinds 2001 naar de Playoffs.

Lees ook:Dolphins’ Pennington Tegen Jets In Week 1
Lees ook:Chad Pennington Speelt Nooit Meer
Lees ook:Pennington Neemt Teugels In Miami
Lees ook:Bezige Bijtjes Onttronen Pennington
Lees ook:Chad Henne Maakt Indruk Op Maandag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.