Bezige Bijtjes Onttronen Pennington

Stings like a bee

Stings like a bee

Ook zo onder de indruk van de Baltimore Ravens verdediging? Ik moet zeggen dat ik met mijn mond vol tanden stond, toen ik ze gisteren als bezige bijtjes om Chad Pennington en de Miami Dolphins zag zwermen. Het verdedigende werk riep herinneringen op aan 2000, toen ik in een dronken bui halverwege het seizoen verklaarde dat deze d-fence ze een kampioenschap zou gaan opleveren.

Niemand was meer gedeprimeerd over de kracht van de Ravens defensie dan quarterback Pennington. Hij werd vorige week nog geroemd om zijn vakkundige dissectie van de Jets verdediging en kreeg hiervoor zelfs de Comeback Player of the Year Award.

Deze week leek de basis waarop deze onderscheiding is gestoeld volledig verdwenen. Pennington gooide vier onderscheppingen. En dat zijn er bijna net zoveel als dat Chad er het hele seizoen gooide (7). Pennington leek bij tijd en wijlen zelfs op een geflamboyeerde kersteend. Zijn nauwkeurigheid waarschijnlijk geschonden door een te fors gevierd Nieuwjaar.

Nu mochten we van de Dolphins natuurlijk niets verwachten. Het team was vorig jaar 1-15. Maar de desinteresse en het speelse gemak waarmee Miami de bal uit handen gaf, roept toch vraagtekens op. Gelukkig liet Bill Parcells weten dat hij in ieder geval nog een jaar als mokkige baas in de skybox blijft zitten. Hij heeft het in Miami prima naar zijn zin. Een mooi klimaat… het maakt veel goed.

En dan Baltimore. Bart Andrus en de Tennessee Titans zullen zich naar aanleiding van de beelden van gisteren wel even op het hoofd krabben. En iets minder gretige tegenstander in de vorm van San Diego was wellicht wenselijk geweest.

Lees ook:Pennington Neemt Teugels In Miami
Lees ook:Dolphins’ Pennington Tegen Jets In Week 1
Lees ook:Chad Pennington Speelt Nooit Meer
Lees ook:Chad Henne Maakt Indruk Op Maandag
Lees ook:Pennington: Ken Je Beperkingen

Eén reactie op “Bezige Bijtjes Onttronen Pennington

  1. Dennis

    Defensie was fantastisch van de Ravens, heb weer genoten van Ed Reed, hoop dat ze ook de Titans verslaan!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.