Colts Nog Niet in Gevaar

Football cops

Football cops

Indianapolis Colts fans hebben een reden minder om zich zorgen te maken over het aanstormende NFL seizoen. Alhoewel nog maar valt te bezien hoe quarterback Peyton Manning herstelt van een operatie aan zijn, is wide receiver Reggie Wayne zeker van de partij als de lockout binnenkort wordt opgeheven.

Wayne biechtte zijn bereidheid tot spelen op tegen de Indianapolis Star. De receiver wacht op een nieuw contract van zijn club, maar laat dat contract niet in de weg staan van minuten op het veld. “Ik ben net een zwangere vrouw,” zo lachte hij de reporter toe. “Mijn tassen staan al klaar”.
Volgens Wayne hoeven de troepen niet te vrezen voor het herstel van hun quarterback. Die komt, al loopt zijn revalidatie vertraging op, toch wel voorbereid de kleedkamer in. Manning onderging dit offseason een operatie aan de nek, maar kan door de lockout geen beroep doen op zijn eigen trainers en fysiotherapeuten. De oudste telg van quarterback Archie Manning doet dan ook rustig aan en neemt geen enkel risico.
Wel trad Peyton samen met zijn broer op in een trailer van een tv spoof Football Cops, een heerlijke gimmick om Robocop in de zeik te zetten. Met hun jaren 60s snorren zien de broertjes er lekker patent uit. Kijk hier naar een aflevering en kom er achter ‘why Justice is a team sport’.
Indianapolis probeert dit seizoen de eerste ploeg te worden die thuisvoordeel verdient tijdens de Super Bowl. De stad is op 5 februari gastheer van Super Bowl XLVI.

Lees ook:Manning Wellicht ‘Out For The Season’
Lees ook:Peyton Manning Wacht De Jackpot
Lees ook:Colts Afgeslacht Zonder Peyton
Lees ook:Jacksonville Shockeert Indianapolis
Lees ook:Manning Gaat Flynn Geld Kosten

2 reacties op “Colts Nog Niet in Gevaar

  1. Chris

    “quarterback Peyton Manning herstelt van een operatie aan zijn…… A : interception arm
    B: blind side shoulder* C: too big for his helmet head.

    Leuk zo’n quiz Perry! Jammer alleen dat je later in het stukje gelijk het antwoord zet ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Ja, ik had het al gezien. Beschouw het maar als een mooie spanningsboog, haha. Overigens had ik per ongeluk al voor antwoord C gekozen….

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.