Peyton Manning Wacht De Jackpot

Jackpot

Jackpot

34 jaar is Indianapolis quarterback Peyton Manning. En om zijn ringvinger krult slechts 1 Super Bowl ring. Toch wil Colts eigenaar Jim Irsay de spelverdeler graag voor de rest van zijn loopbaan in de gelederen houden. Tegen welk bedrag dan ook.

Irsay zei aan de vooravond van het Colts trainingskamp dat hij bereid is om Manning financieel zo te belonen, dat hij zijn loopbaan kan afmaken waar hij hem ooit begonnen is. De huidige deal van Manning stamt uit 2004 — destijds beloonde de organisatie Manning met een 92 miljoen dollar contract. Met 34 miljoen dollar gegarandeerd was het de meest rijkelijke beloning uit de geschiedenis van de NFL.

De tijden zijn echter veranderd. Rookie Sam Bradford van de St Louis Rams –die nog geen enkele bal heeft gegooid- kreeg vorige week 50 miljoen dollar gegarandeerd in de schoot geworpen.

Manning heeft elk denkbaar passing record van de Indianapolis Colts op zijn naam staan, ondanks dat hij 14 wedstrijden minder speelde als de voormalig recordhouder Johnny Unitas. De wens om Manning dan ook tot het einde der tijden te strikken is dan ook te valideren, maar met het gebrek aan een nieuwe CAO moeilijk te realiseren. Irsay beseft dat er teveel onduidelijkheden zijn om een contract klaar te krijgen en tegelijkertijd zijn quarterback ook nog van een goede supporting cast te voorzien. Het uiteindelijke doel blijft immers meer Super Bowl ringen binnenhalen.

Lees ook:Indianapolis Colts Lozen Eierhoofd
Lees ook:Planeet Vaagt Aarde Weg (21-12-2012)
Lees ook:Colts Geloven In NFL CAO
Lees ook:Manning Vindt Nieuw Onderdak
Lees ook:Cardinals Storten Als Kaartenhuis In Elkaar

Eén reactie op “Peyton Manning Wacht De Jackpot

  1. Marc Tjon

    Met nog twee weken te gaan, is het nog steeds wachten tot Peyton zijn record breaking contract ondertekent. Dan zal de rest van de The Big Four (Brady, Brees en McNabb) ook volgen. Stilte voor de storm? Who knows, maar laat het seizoen maar beginnen!!!! Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.