Planeet Vaagt Aarde Weg (21-12-2012)

Armageddon

Armageddon

De planeet Nibiru vaagt op 21 december 2012 de aarde weg. Alles dat op het pad komt van de planeet wordt vernietigd. De mensheid zoals wij die kennen zal niet langer bestaan.
Waarom vertel ik je dit drie jaar voor aanvang van deze allesomvattende ramp? Omdat de planeet zijn schaduw vooruit werpt. De mensen op aarde zijn langzaam gek aan het worden van haar magnetische kracht. Hoe anders kun je verklaren dat de New York Giants vandaag quarterback Eli Manning tot bestbetaalde speler aller tijden hebben gemaakt?

Manning krijgt een contract ter waarde van 97.5 miljoen dollar verspreid over zes jaar. 35 Miljoen van deze dollars zijn gegarandeerd. Dat vind ik eerlijk gezegd een beetje teveel van het goede. Vergeet niet dat de aardige Houdini-act van Manning in Super Bowl XLII alleen maar zo aardig was, omdat David Tyree de bal op wonderbaarlijke wijze aan de helm wist te plakken. Voor de rest was Eli Manning aardig aangewezen op receiver Plaxico Burress.

Vorig jaar werd dat pijnlijk duidelijk. Toen Burress zichzelf een gaatje bijboorde in het dijbeen, was Manning nergens meer te bekennen. Ik hoop dan ook dat de Giants genoeg clausules hebben ingebouwd om onder deze mega-deal uit te komen.

Lees ook:Grootste Vangbal Uit Super Bowl Geschiedenis Met Pensioen
Lees ook:Tom Brady Zeikt Over 2007
Lees ook:Speler Mag Eigen ‘Hyves’ Niet Zelf Invullen
Lees ook:Man Van 100 Miljoen Zuigt
Lees ook:Ayanbadejo Overspeelt Zijn Hand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.