Man Van 100 Miljoen Zuigt

Eli Manning

Eli Manning

New York Giants quarterback Eli Manning kan maar beter een kaarsje branden in de hoop dat zijn favoriete doelwit Plaxico Burress een generaal pardon krijgt. De spelverdeler -in het offseason nog goed voor een contract ter waarde van 100 miljoen dollar- ziet er namelijk verloren uit zonder zijn boomlange alleskunner, die twee jaar in de bak zit omdat hij met ongeoorloofd wapenbezig was wezen stappen.
Dat werd pijnlijk duidelijk in het Giants preseason duel tegen de New York Jets. Manning gooide ballen links en rechts, hoog en laag, maar vooral niet in de handen van zijn ontvangers. En de sporadische bal die wel aankwam? Die werden door de receivers gewoon niet gevangen. Manning eindigde met 9-voor-21 passing. Onder zijn verstrooide passes zat een touchdown en een interception.

In San Diego deed aartsrivaal en 94-miljoen dollar baby Philip Rivers het een stuk beter. In zijn eerste wedstrijd na het ondertekenen van een miljoenencontract was Rivers bijna vlekkeloos. Hij voltooide 66,7% van zijn passes (10-voor-15) voor 185 yards en een touchdown. He’s putting the money where his mouth is.

Lees ook:Recordnacht voor de New England Patriots
Lees ook:Carolina Kansloos Zonder Delhomme
Lees ook:Speler Gooit Helm In Publiek
Lees ook:Ook Philips Rivers Krijgt 100 Miljoen
Lees ook:Kan Philip Rivers Terugkomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.