Carolina Kansloos Zonder Delhomme

Gimme Moore

Gimme Moore

Men had zich het post-Delhomme tijdperk in Carolina vast anders voorgesteld. De formatie ging de eerste competitieronde met grote cijfers onderuit tegen de New York Giants: 31-18. De beoogde opvolger van Delhomme, quarterback Matt Moore, gooide er -met drie interceptions- naar de pet naar.

Moore voltooide nog minder dan 50% van zijn passes (14 uit 33) en verloor ook nog eens 1 van zijn 2 fumbles. Op het laatst was de coaching staff de verrichtingen van de starter zelfs zo beu dat ze rookie Jimmy Clausen zelfs een kans gaven. Dat was overigens wel nadat de doktoren hadden vastgesteld dat Moore een hersenschudding had opgelopen.

Eli Manning van de Giants zat zelf ook niet goed in zijn vel. De jongste telg van de Manning familie wisselde zijn drie touchdown passes (een hattrick op receiver Hakeem Nicks) af met drie interceptions. Gelukkig zat New York wel aan de goede kant van de score. Hiermee wisten ze namelijk de opening van het nieuwe Meadowlands Stadion op gepaste wijze te vieren.

Kleine troostprijs voor Carolina-fans: ook quarterback Jake Delhomme was in zijn eerste optreden voor de Cleveland Browns niet vlekkeloos. Delhomme was weliswaar zuiverder dan Moore, maar ook hij gooide twee interceptions — tegenover slechts een touchdown pass. De Browns verloren in het laatste kwart van de Tampa Bay Buccaneers.

Lees ook:Delhomme Maakt Nog Kans In Carolina
Lees ook:Delhomme Geschikt Voor Lethargische Aanval
Lees ook:Man Van 100 Miljoen Zuigt
Lees ook:Delhomme Naar De Blessurelijst
Lees ook:Delhomme Op Zoek Naar Hondenkennel

7 reacties op “Carolina Kansloos Zonder Delhomme

  1. Maarten

    Twee van die interceptions van Manning kwamen na een tipped pass. Manning was juist heel solide, maar werd gister in de steek gelaten door zijn recievers op Nicks na.

    Moore zal ook tijd hebben, maar als hij zes weken zo dramatisch blijft spelen, dan komen er kansen voor Jimmy Clausen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc Tjon

      Agree Maarten. Maar hebben we hier te maken met zomaar een Maarten of ‘Arizona Cardinals addict’ Maarten van den Broek? Either way, welcome! Groet, Marc

        /   Beantwoorden  / 
  2. Maarten

    Nou zomaar een Maarten wil ik ook weer niet zeggen, maar niet van den Broek.

    Kijk al een tijdje af en toe op deze blog, sinds een aantal seizoenen groot football fan. Giants fan sinds the catch van Tyree in de Superbowl (ook omdat ik altijd al een hekel aan de Pats had), maar heb geen grote voorkeuren.

    Alleen een hekel aan de Patriots, Broncos (McDaniels is een idioot) en Vikings (Favre uuuggghh)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Ach ja, met Delhomme waren de Panthers ook kansloos geweest, vorig jaar gaf Moore nog een showtje in het oude giants stadium. De Giants gaan de playoffs halen dit jaar, Manning beschikt over een paar fantastische WR’s, en de ‘D’ is weer op het oude niveau!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Maarten

        Volgende week gaat er over de D een stuk meer duidelijk worden, tegen de Colts. De panthers offense was slecht gisteren. John Fox is ook een redelijk incapabele coach. Hij kent echt maar vier verschillende plays. Ongelooflijk dat ze daar nog de super bowl mee hebben gehaald.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Dennis

          Whahaha, hij kent maar 4 verschillende plays! Vind Carolina toch een gevaarlijk team met die 2 RB’s, heb de wedstrijd niet gezien maar volgens mij hebben ze de run redelijk gestopt. Zie de Giants de NFC East winnen voor de Cowboys!

            /   Beantwoorden  / 
        2. Marc Tjon

          Al een tijdje tip ik Bill Cowher als zijn opvolger. Hij woont in met zijn gezin in North Carolina, dus een perfect match zou je zeggen. Maar hij heeft onlangs zijn vrouw verloren aan K dus, ik weet niet of hij ooit nog terugkeert aan de zijlijn. Begrijpelijk, laat dat duidelijk zijn. Groet, Marc

            /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.