Delhomme Op Zoek Naar Hondenkennel

Oh no, more Lemmings...

Oh no, more Lemmings...

Quarterback Jake Delhomme springt en danst op de radar van de Cleveland Browns en kan hiermee een grote hindernis zijn voor de loopbaan van Notre Dame standout Brady Quinn. Cleveland El Presidento Mike Holmgren heeft namelijk in een persinterview aangegeven dat hij niet per se met Quinn aan het seizoen wil beginnen als zich ergens anders een betere optie aandient.

Holmgren doelde hierbij indirect op doorlopende contractbesprekingen met de aanvalsleider van de Carolina Panthers, die vorige week zo keihard van zijn sokkel viel. Delhomme heeft momenteel een aanbod van de Browns in overweging, maar moet zelf wel aanvoelen dat het een ‘once in a lifetime’ aanbod is. De mogelijkheden als basisspeler in de NFL zijn beperkt voor Delhomme, nadat hij vorig jaar interception na interception gooide. Bovendien staan de teams uberhaupt niet in de rij om de voormalig Admirals-speler aan zich te binden. Het is of New Orleans Saints of Cleveland Browns.

Delhomme is geboren en getogen in the Big Easy, maar zijn toekomst aldaar zou voornamelijk bestaan uit clipboard duty.

Holmgren maakt er geen geheim van dat Cleveland niet op Delhomme blijft wachten en dat een beslissing dus snel genomen moet worden. Hoe de situatie ook uitpakt, de Browns lijken -zelfs in het eerste jaar van de Walrus- voorbestemd voor de kelder van de NFL.

Lees ook:Mike Holmgren Flirt Met Cleveland
Lees ook:Cleveland Verder Met Wallace & Quinn
Lees ook:Intelligente Walrus Verhuist Naar Ohio
Lees ook:Legende Geschoffeerd Door Holmgren
Lees ook:Is Mike Holmgren De Football Tsaar?

Eén reactie op “Delhomme Op Zoek Naar Hondenkennel

  1. Marc

    It’s final: Jake “Dawg”homme is a Brown. Die gaat natuurlijk starten. Dan kun je BQ beter traden. Is Kansas City een mogelijke nieuwe bestemming? Charlie Weis gaat daar beginnen aan zijn eerste seizen als OC en wil misschien zijn ‘eigen’ QB inwerken. Iemand met een Notre Dame verleden zal zijn voorkeur hebben. Dan zijn er twee opties: JC in de draft of BQ in een trade. De Browns op hun beurt kunnen dan in de draft een jonge QB aantrekken die het vak gaat leren van JD. En uiteindelijk zal uitgroeien tot het gezicht van de franchise. Het wordt idd wederom een seizoen van afzien voor de Cleveland fans. Maar ze hebben nog altijd LeBron James, maar zijn contract loopt dit jaar af! Can it get any worse in the Buckeye State? Yes, if the Indians don’t make the playoffs this year! Jeez…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.