Legende Geschoffeerd Door Holmgren

Brown

Brown

Cleveland Browns legende Jim Brown zal er zondag niet bij zijn als zestien All-Time toppers van de formatie worden toegevoegd aan de Ring of Honour. Brown is pissig op team president Mike Holmgren, die de Hall of Famer van zijn adviesrol heeft gestripped. Ondanks meerdere briefjes van Holmgren blijft Brown weg van de feestelijkheden.

Brown wordt gezien als een van de beste running backs aller tijden. Gedurende zijn loopbaan liep hij gemiddeld 104 yards per wedstrijd met een 5.2 gemiddelde. Geen enkele andere topper uit de NFL kwam ook maar dichtbij — met uitzondering van Barry Sanders. Ter vergelijking: all time leading rusher Emmitt Smith kwam maar tot 81.2 yards per wedstrijd en zijn gemiddelde lag een yard per carry lager.

Voor de ploeg uit Cleveland zet dit eens te meer de sombere toon van het seizoen. De formatie verloor vorige week de seizoensopener van de Tampa Bay Buccaneers en lijkt -tot overmaat van ramp- ook nog eens ex Admirals quarterback Jake Delhomme kwijt te raken aan een blessure. Als Delhomme zondag niet startklaar is, dan wordt hij vervangen door Seneca Wallace. Wallace werd afgelopen off-season overgenomen van Seattle Seahawks en is een long time protegee van Holmgren.

Als Wallace start, dan wordt hij de 15e basisspeler van de Browns sinds 1999 op deze meest belangrijke positie.

Lees ook:Mike Holmgren Flirt Met Cleveland
Lees ook:Delhomme Op Zoek Naar Hondenkennel
Lees ook:Delhomme Geschikt Voor Lethargische Aanval
Lees ook:Is Mike Holmgren De Football Tsaar?
Lees ook:Cleveland Verder Met Wallace & Quinn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.