Delhomme Geschikt Voor Lethargische Aanval

Delhomme

Delhomme

Een van de meest lethargische aanvallen uit de NFL in 2009 heeft gisteren een lekkere kick-start gekregen van nieuwe aanwinst, quarterback Jake Delhomme. Hoewel het een preseason game betrof, lijkt de gok van Cleveland Browns om de spelverdeler aan te trekken goed uit te pakken.

Delhomme was gisteren in de preseason game tegen de Green Bay Packers (met 27-24 gewonnen) niet de interception-gooier, zoals we hem tijdens het afgelopen seizoen hebben leren kennen. De quarterback gooide bijna al zijn passes raak en vergaarde daar ook nog eens 11 yards per completion mee. Niet onverdienstelijk.

De nieuwbakken Brown werd vorig jaar door Carolina -na jaren trouwe dienst en een Super Bowl finale- uitgekotst. Een zwaar teleurstellend seizoen was hier debet aan. Tijdens zijn laatste jaar in het Panthers uniform gooide hij slechts 8 touchdowns — en werd hij ook nog eens 18 keer onderschept. Er stonden na 11 starts net iets meer dan 2000 yards op de teller.

Of Delhomme ook goed genoeg is om in september te starten voor de Browns valt nog te bezien. Directe concurrent Seneca Wallace gooide in zijn Browns debuut twee touchdown passes en is daarom moeilijk te passeren voor de hoofdcoach, Eric Mangini. De baas van Mangini staat namelijk op erg goede voet met Wallace en zorgde er persoonlijk voor dat hij in 2010 een Browns-shirtje om de schouders mocht werpen.

Van een derde concurrent hebben zowel Delhomme als Wallace niet veel te duchten. Rookie Colt McCoy raakte gisteravond geblesseerd — samen met zijn twee interceptions even genoeg informatie om hem op een zijspoor te zetten.

Jake Delhomme speelde in het verleden ook in Europa. Voor Amsterdam Admirals (1998) en Frankfurt Galaxy (1999).

Lees ook:Legende Geschoffeerd Door Holmgren
Lees ook:Delhomme Steeds Meer Grip Op Basisplek
Lees ook:Carolina Kansloos Zonder Delhomme
Lees ook:Lot Helpt Jake Delhomme Een Handje
Lees ook:Delhomme Haalt Zijn Gram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.