Cleveland Verder Met Wallace & Quinn

Different directions

Different directions

Eerder deze maand liet de nieuwe president van Cleveland zich al ontvallen dat een quarterback competitie bij de Browns dit jaar zeker niet tot de mogelijkheden behoorde. Het was hiermee in de volksmond al een tijdje duidelijk dat een van de twee voormalige basisspelers van de ploeg bij het oud vuil zou worden gezet. Sinds vandaag is duidelijk dat de beslissing is gevallen op Derek Anderson. Met een beetje geluk met Brady Quinn dus nog een seizoen laten zien wat hij waard is.

We zeggen expres ‘Met een beetje geluk’, omdat op dit moment nog niet duidelijk is of ‘The Walrus’ zijn zinnen heeft gezet op een frele free agent. Het kan zomaar zijn dat Holmgren nog een konijn uit de hoge hoed tovert, waardoor Quinn alsnog werkeloos het uitgaansleven in wordt gestuurd. Gisteren haalde Holmgren al oud-ploeggenoot Seneca Wallace naar de Dawg Pound. Wallace werd ooit in het Seattle-tijdperk door de grote baas naar The Dawg Pound gehaald.

Quinn kwam drie jaar geleden op enigszins gelukkige wijze bij de Cleveland Browns terecht. Alhoewel hij tijdens zijn college-loopbaan weinig dingen fout deed, werd hij pas als 22e gekozen in de NFL Draft.

Lees ook:Cleveland Seizoenpashouders Naar Pretpark
Lees ook:Legende Geschoffeerd Door Holmgren
Lees ook:Quarterback Cleveland Is Geheim
Lees ook:Browns QB Haalt Uit Naar Fans – En Gaat Door Stof
Lees ook:Brady Quinn Verhuist Naar Rocky Mountains

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.