Tom Brady Zeikt Over 2007

Gisele

Gisele

Tom Brady is nog steeds kapot van het verlies van de New England Patriots in Super Bowl XLII. Vier jaar later kan de team captain van de Super Bowl finalist nog steeds niet naar de verloren wedstrijd tegen de New York Giants kijken.

De New England Patriots verloren in Super Bowl XLII, dankzij een late touchdown van Plaxico Burress. Burress werd in die positie geholpen, dankzij een fantastische helmet catch van David Tyree. Op die play leek het er even op dat Eli Manning gesacked zou worden en dat slechts het tweede perfecte seizoen uit de geschiedenis zou worden behaald.

Het liep anders. De Giants vergalde het feestje van de 18-0 Patriots en daarmee werden de touchdown records van Tom Brady (50 TD passes in een seizoen) en Randy Moss opeens een stuk minder belangrijk. “We kwamen aan het einde van een fantastische rit en hadden een fantastische kans om geschiedenis te schrijven. Maar we vergooiden de wedstrijd, omdat we niet op ons best waren.”

In Miami vierde de selectie van de 1972 Miami Dolphins in ieder geval een groot feest. Zij bleven dankzij de overwinnaars uit New York onderdeel van de geschiedenis.

Lees ook:Gunslinger Terug Naar New York
Lees ook:Tom Brady Als Nachtkaars Uit?
Lees ook:Grootste Vangbal Uit Super Bowl Geschiedenis Met Pensioen
Lees ook:Tijdperk Tom Brady Ten Einde?
Lees ook:Winst Wappert Door Wes Welker’s Handen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.