Tijdperk Tom Brady Ten Einde?

Brady Girls!

Brady Girls!

In New York leek het erop alsof het tijdperk Tom Brady nu toch echt ten einde is gekomen. De Jets brachten genoeg druk om hun eerste thuisoverwinning tegen de Patriots sinds 2000 te bewerkstelligen. In de Meadowlands werd het 16-9 voor de thuisploeg. Brady zag er uitermate zwak uit. Is zijn loopbaan in de slomp geraakt?

Vorige week konden de Pats de zwakheden nog verbergen tegen de inferieure Buffalo Bills, maar deze week was er geen houden aan. De Patriots werden buiten de endzone gehouden. Brengt me bij de laatste complete sterke wedstrijd van Brady. Daarvoor moeten we terug naar 12 januari 2008. Toen gooide Brady de Patriots in Gilette Stadium voorbij de Jacksonville Jaguars in de Divisional Playoffs.

Het seizoen met het perfecte regular season kende namelijk geen gelukkig einde voor Brady. Nadat hij de ploeg voorbij de Jaguars wist te loodsen, wachtte namelijk een draak van een wedstrijd tegen de San Diego Chargers. Brady gooide toen drie interceptions, maar de verdediging redde hem van een verschrikkelijke afgang.

Die afgang volgde twee weken later alsnog toen Brady onderuit ging in Super Bowl XLII. Ook hier was Brady niet zijn ‘usual self’.

In 2008 speelde de quarterback slechts 1 wedstrijd, alvorens geblesseerd uit te vallen.

Lees ook:Tom Brady Als Nachtkaars Uit?
Lees ook:Edwards Ruilmateriaal Voor Bills
Lees ook:Brady Jaloers Op De Bank
Lees ook:Record Brady Leidt Tot Thuisvoordeel
Lees ook:Gisele Bundchen Vergalt Kansen New England Patriots

Eén reactie op “Tijdperk Tom Brady Ten Einde?

  1. Bart

    Ach, volgens mij was Brady zelf de eerste die voor de opening van het seizoen aangaf dat hij waarschijnlijk nog wedstrijdritme moest opdoen.

    En in deze twee wedstrijden toch ook genoeg goede passes gezien.

    Verontrustender vind ik het dat de man die ooit de meest betrouwbare analist van NFL-wedstrijden was, niet zag aankomen dat de Pats zouden kunnen verliezen van de Jets en zijn Amerikaanse collega’s wel. Zou hij het kwijt zijn? ;-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.