Brady Jaloers Op De Bank

Giselen
Gisellig

De media valt over elkaar heen om het ware verhaal te brengen achter de ‘benching’ van Tom Brady. De quarterback van de New England Patriots zei dit weekend geschokt te zijn, omdat hij van coach Bill Belichick geen enkele speelminuut toebedeeld had gekregen in de gewonnen preseason game tegen Jacksonville Jaguars.

In plaats daarvan moest Brady vanaf de bank lijdzaam toezien hoe zijn ploeg het er zonder hem prima vanaf bracht. Brady wuifde de notie weg dat hij geirriteerd was en probeerde nog: “Ik ben ondertussen wel gewend aan de uitgekookte maniertjes van de coach, dus ik vertrouw erop dat hij weet wat hij doet”.

Toch kookte het bij Brady van binnen. Je kon duidelijk zien dat hij veel liever iets anders had gedaan, dan een clipboard vast houden tijdens een oefenwedstrijd.

In ander ongerelateerd nieuws: de vrouw van Brady, Gisele Bundchen, bracht het weekend van de preseason festiviteiten door op een zonnig strand. In Costa Rica. Schaars gekleed. Zou dat iets met de onvrede van Brady te maken kunnen hebben?

Lees ook:Tom Brady Vecht Zich Naar De Top
Lees ook:Andrus Tekent Europese Verdediger
Lees ook:Top 10 Van NFL WAGs
Lees ook:Lockout Funest Voor Gezondheid Spelers
Lees ook:Protegee Kurt Warner Klaar In Arizona?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.