Onzekerheid over Peyton Manning

Peyton Manning

Peyton

De Indianapolis Colts doen uiterst geheimzinnig over quarterback Peyton Manning. De spelverdeler, die zich tijdens het offseason liet opereren aan zijn nek, lijkt nog altijd niet hersteld en lijkt te kunnen fluiten naar de seizoenstart.

Deze week doken berichten op in de media dat de oudste Manning-telg opnieuw onder het mes zou moeten om complicaties te verhelpen. Alhoewel deze berichten inmiddels naar het rijk der fabelen zijn verwezen, is de kans wel degelijk aanwezig dat de quarterback voor langere tijd niet zou kunnen spelen. Doktoren kunnen de vinger niet op de zere plek leggen, maar hebben de voorman van Indianapolis inmiddels geadviseerd niet langer te trainen.

Als Manning niet in actie komt, dan gaat hiermee de langste actieve starting streak in de NFL verloren. Manning speelde sinds hij in de Draft werd gekozen elke wedstrijd voor de Colts. Manning hoeft hiermee overigens niet te vrezen dat zijn achternaam uit de recordboeken verdwijnt. De op-een-na-langste reeks is in handen van zijn jongere broertje Eli Manning.

Als Manning niet start, dan is het lot van de formatie in handen van veteraan Kerry Collins.

Lees ook:Manning Wellicht ‘Out For The Season’
Lees ook:Peyton Manning Wacht De Jackpot
Lees ook:Colts-Patriots: Wat Gaat er om in Peyton Manning?
Lees ook:Football Ster Verdoezelt Knie Operatie
Lees ook:Colts Afgeslacht Zonder Peyton

3 reacties op “Onzekerheid over Peyton Manning

  1. Dennis

    Die gaan eraan tegen de Texans, geen Manning en waarschijnlijk geen Collie bij de Colts en het lijkt erop dat Foster wel van de partij is. Word een heel teleurstellend jaar voor de Colts ik denk dat ze niet meer dan 6 / 7 wedstrijden winnen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marc Tjon

    Hey, shit happens! Tis gewoon een kwestie van damage control momenteel. Plain and simple. Hopelijk blijft de Peyton’s afwezigheid beperkt tot 1 a 2 wedstrijden. Gaat het langer duren, dan wordt ‘t idd een lastig verhaal. Maar wellicht stijgt Collins boven zichzelf uit! ;) Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Hey gozer, Falcons hebben goede zaken gedaan in free agency voor de defense. Maakt voor mij de move van Julio Jones toch iets logischer, de Falcons zijn een SB kandidaat!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.