Rams Zitten Op Pot Met Goud

Combine

Combine

De St Louis Rams zitten met de tweede overall pick in de aanstormende Draft op een pot met goud. Omdat ze al een quarterback hebben in quarterback Sam Bradford en dus geen behoefte hebben aan Robert Griffin III.

Griffin verbaasde afgelopen weekend vriend en vijand door een erg scherpe tijd te klokken op de 40-yard dash. Griffin kwam binnen in 4.41 en dat was de op twee-na-beste tijd ooit voor een college quarterback. Na Michael Vick en een no-name. Hiernaast was Griffin uitmuntend in een tete-a-tete met voormalig coach Steve Mariucci. Mariucci haalt elk jaar zijn kennis van X’s en O’s op met een college quarterback. Dit jaar was hij zichtbaar onder de indruk van wat Griffin hem vertelde.

Ondertussen gniffelen de St Louis Rams in hun vuistje. De Rams hebben de tweede overall pick in de Draft, maar helemaal geen behoefte aan een quarterback. Teams die na de formatie kiezen hebben dat wel. En na afgelopen weekend hebben ze veel ruilmateriaal over om met de ploeg uit Missouri stuivertje te wisselen. Er zijn zelfs analisten die er niet aan twijfelen dat de Rams er een karrevracht aan Draft Picks aan over kunnen houden: het zou gaan om twee picks in de eerste ronde, eentje uit de derde ronde en eentje uit de vijfde ronde.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, liet Philadelphia Eagles hoofdcoach Andy Reid gisteren weten dat hij best bereid is om Michael Vick een-op-een te ruilen tegen Griffin. Vick zal dat ongetwijfeld niet in de koude kleren gaan zitten.

Lees ook:File Voor Tweede Draft Pick
Lees ook:Teams Niet Heel Gretig Voor Draft
Lees ook:Rams ‘Verdienen’ Eerste Keuze 2010 Draft
Lees ook:De Voordelen Van De Gespreide Draft
Lees ook:Bulger Ontslagen Na Bradford Auditie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.