Driemaal scheepsrecht voor Warner?

Opnieuw Covermodel?

Opnieuw Covermodel?

Als Cards-fan probeer ik me natuurlijk vast te houden aan ieder mogelijk lichtpuntje. Zeker nu in de december duidelijk de neerwaartse spiraal is ingezet. Een kerstavondje in de statistieken hebben me het licht doen zien. Tipje van mijn zijde aan Whisenhunt is in ieder geval om Kurt Warner zondag zijn zestiende wedstrijd te laten spelen. Het blijkt namelijk een garantie voor een Super Bowl optreden!

In zijn respectabele carrière heeft Kurt Warner opvallend genoeg nog maar twee keer eerder iedere wedstrijd in het seizoen gespeeld. Het ging om de jaargangen 1999 en 2001. Toevallig net de seizoenen dat onze Kurt de Rams naar de Super Bowl leidde. In beide jaren werd hij ook gekroond tot League MVP. Een titel waarvoor hij gedurende het jaar al genomineerd was, maar die hij op basis van de laatste weken waarschijnlijk door de vingers ziet glippen.

Voor de statistici onder ons: naast de Super Bowl jaren speelde hij nog maar één seizoen meer in de playoffs. In 2000 kwam hij met de Rams uit tegen de New Orleans Saints. Een wedstrijd waarin een gammele defensie een vroegtijdig einde inleidde van de nacompetitie. Overigens het enige jaar waarin Kurt Warner in actie kwam in de Wild Card ronde van de playoffs. Op weg naar de Super Bowl had onze Admirals vriend een first round bye.

Deze overeenkomst vergeet voor het gemak maar even, anders kan mijn hoop over twee weken weer laten varen…

Lees ook:Dertig op Rij voor Kurt!
Lees ook:Kurt ‘Turnover’ Warner Terug Bij Af
Lees ook:Kaartverkoop in 6 minuten
Lees ook:Warner Bankzitter in Pre-Season
Lees ook:Tweede Admirals QB Met Miljoenengarantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.