Kaartverkoop in 6 minuten

De oudste franchise staat voor het eerst in haar geschiedenis in de NFC Championshipfinale. En dan ook nog in eigen huis. Iedere gringo in de woestijn van Phoenix wil hierbij zijn, zo bleek althans want de wedstrijd was in zes minuten uitverkocht. Borsato eat your heart out! Een verassend herstel overigens, want de thuiswedstrijd in de wildcard playoffs had uitstel nodig in de kaartverkoop om een tv blackout te voorkomen. Geschiedenis wordt geschreven in Arizona, hoe dan ook.Of Kurt Warner keert terug in de Super Bowl of we mogen ons verheugen op een terugkeer van McNabb. In het laatste geval laat ik de Super Bowl schieten. Natuurlijk omdat ik als slechte verliezer de klap van uitschakeling van de Cards niet kan verwerken. Daarnaast zit ik niet te wachten op een herhaling van de Eagles vs. Giants game van zondag. Want dat staat ons te wachten met Philly in de Super Bowl. Twee stuntelende aanvallen die niet van de grond afkomen. Leuk een Super Bowl met een 2-0 uitslag.

Daarom: Laat ons bidden dat Kurt in de Super Bowl komt. Hij speelt het hele jaar al zonder running offense, dus who cares dat hij speelt tegen één van de twee beste run defenses…

Lees ook:Van Distraction tot Super Bowl MVP?
Lees ook:Warner Bankzitter in Pre-Season
Lees ook:Kurt ‘Turnover’ Warner Terug Bij Af
Lees ook:Na 1 Vet Jaar, 61 Magere jaren
Lees ook:Shocking: Warner als Whiner?

3 reacties op “Kaartverkoop in 6 minuten

  1. Rutegr

    Ik kan niet wachten op die pot. Ik zie de Cards nog wel de superbowl halen. Ze hebben betere teams dan de eagels verslagen. Als ze de vorm van vorige week vast weten te houden is het een uitgemaakte zaak volgens mij.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Tijmen

    Eagles hebben zeker wel offense, 2de helft wel gezien? Volgens mij dit jaar ook een franchise record aan total points!
    Giants hebben ook gewoon een goede D.
    Maar eagles hebben trouwens ook betere teams verslagen dan de Cards, je kan wel merken dat in Football alles mogelijk is.
    Maar wordt een leuke game dat zeker. Alle 2 de defence zijn tot veel dingen in staat, en bij de offence hebben veel wapens.
    Ben benieuwd

      /   Beantwoorden  / 
  3. Dennis

    Als de Eagles gewoon hun niveau halen, hebben de cardinals geen kans!!!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.