Van Distraction tot Super Bowl MVP?

Anquan Boldin

Anquan Boldin

Ik kan het hier gaan hebben over de Steelers. Maar laten we eerlijk zijn. Pittsburgh is niet het verhaal van deze Super Bowl en persoonlijk interesseert ze me geen zier. De Cards staan in de Super Bowl! Een entree in de wedstrijd der wedstrijden die alle facetten raakt. Naast het sprookjes verhaal van Kurt Warner, hebben we ook een controverse. Q is boos, hebben we hier de sleutel tot succes of tot falen? 
Misschien wel de meest egoïstische footballer na Owens en Ocho-Chinco kreeg te weinig ballen. Al snap ik niet waarom hij daar zo verrast over is. Larry F. is buitenaards en staat op de eerste plaats hoe goed onze Anquan Boldin ook is. Normaal was hij de nummer twee die ballen kreeg, maar dat is nu de runninggame geworden uiteraard. En juist dat is de sleutel tot succes gebleken. Sorry Q, maar de Cardinals in de Super Bowl is belangrijk dan vijf vangballetjes.

Het mag duidelijk zijn dat geldwolf Q maar voor één ding speelt en dat is zichzelf. Niet voor de Cards, niet voor de Super Bowl, geloof me. Hij zou een voorbeeld moeten nemen aan spelers als Adrian Wilson die niet lullen, maar hun stinkende best doen. Spelers die oprechte tranen plengen, omdat ze weten hoe de bodem van de NFL eruit ziet. Q had dit ook kunnen zijn, maar was verblind door geld.

Goed nieuws voor Anquan Boldin is wel dat hij waarschijnlijk de Super Bowl MVP wordt. Alle aandacht richt zich op Larry F. Dus de drie touchdowns komen nu in zijn handen terecht…

Lees ook:11 maagden voor Anquan
Lees ook:Boldin Dichtbij Nieuwe Deal Met Cards
Lees ook:Boldin Heeft Een Stalker!
Lees ook:Fitz’ helpt Q!
Lees ook:Anquan Boldin Is Beschikbaar

3 reacties op “Van Distraction tot Super Bowl MVP?

  1. Wilco

    nu haten Cardinals fans hem nog……maar wacht maar tot dat ie de game winning TD pakt, waarschijlijk met de bal geklemt tussen helm en handen :P

      /   Beantwoorden  / 
    1. Semafoor

      En met Ryan Clark in z’n nek, forcing the fumble. :p

        /   Beantwoorden  / 
  2. Bart

    Boldin mvp?
    Meestal kiezen ze toch iemand van de winnende ploeg?

    Het is geen golf. Er wordt niet met een handicap gespeeld hoor.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.