Dronken Ballenvanger In Seattle

Sprookje RobinsonHet klinkt als een mooi sprookje. Koren Robinson, ooit vanwege zijn alcoholisme verguist in Seattle, keert terug naar het team waar hij ooit furore maakte. De Seahawks zijn behoorlijk in de knel en boden de 'Verloren Zoon' een spoedcontract aan. Toch klinkt het mij allemaal te zoetsappig in de oren. Robinson geeft namelijk aan dat hij al twee jaar sober is, vanwege zijn vrouw en kinderen.

Beredeneringsfoutje, lijkt me. Zijn vrouw en kinderen juist niet de katalysator achter alcoholisme ("Hele foute grap, Hendriks!").

Om terug te komen op Robinson. Ik gun het deze meneer eigenlijk wel. By Seattle vond ik hem in nuchtere staat wel een typetje om voor te juichen. Jammer dat hij met alcohol op nogal veel drops had, maar goed… de eerste perfecte alcoholist moet nog geboren worden, natuurlijk. Ook bij Packers kwam hij vorig jaar best tot redelijke prestaties.

Zoals bij elke vorm van ziekte, helpt het om terug te keren naar een ouderlijke omgeving. Een omgeving met mensen die je vertrouwt. Daarom denk ik dat Holmgrem het beste uit zijn pupil gaat halen.

Lees ook:25K Boete Voor Schoenboodschap
Lees ook:Seattle Noemt Pittsburgh QB Een Mietje
Lees ook:Link: Uitshirt Jonathan Smith
Lees ook:Nieuw ‘Contract’ voor Travis Henry
Lees ook:Boete Voor Smerige Overtreding (Filmpje)

2 reacties op “Dronken Ballenvanger In Seattle

  1. Thomas

    en hasselbeck kan nog altijd wel een balletje werpen.. toch?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.