Haar Recht Overeind Bij Zien Van Young

Real

Real

Geloof het of niet, maar ik heb veel van ex-Admirals general manager Ronald Buys geleerd. Een van de zaken die me altijd is bijgebleven? “Perception is reality”. Met andere woorden: het maakt niet uit wat je doet en hoe je het doet, als je eigen PR ruk is dan ziet niemand het. De perceptie die andere mensen van je hebben is hun perceptie… en dus hun realiteit. Kan iemand dat ook even tegen Tennessee Titans QB Vince Young zeggen?

Want van het onderstaande filmpje kruipen mijn aambeien terug de koker is. QB Vince Young is al vaker bekritiseerd. Omdat hij dronken en zonder overhemd in een disco tegen vrouwen en mannen stond aan te rijden. Dus waarom zou je uberhaupt tijdens een concert van Nelly de moeite nemen om het podium op te kruipen om dollar biljetten het hongerige publiek in te gooien.

Wat ik van Vince Young vind? Een no man’s versie van Michael Vick. Zelden zo’n over het paard getild fenomeen meegemaakt. Zelden iemand gezien die zijn loopbaan zo-niet-waardeert.

Nog een advies voor mensen met hart- en vaatziekten. Speel het bijgaande filmpje af met de volumeknop gedempt. Mijn vrouw is nu nog bezig haar hartritme terug in de maat te krijgen.

Lees ook:Waarom Vince Young Moet Starten
Lees ook:Vince Young Wil 2010 Bespreekbaar Maken
Lees ook:Young Spiegelbeeld van Vick
Lees ook:Voorbeeld Van Over Paard Getilde Ster
Lees ook:Video: Publieke Excuses Michael Vick

2 reacties op “Haar Recht Overeind Bij Zien Van Young

  1. thomas

    iets zegt mij dat hij dat geld in de toekomst nog hard nodig gaat hebben.

    waarom doet meneer eigenlijk zo stoer? 3 interceptions later is hij weer een paar dagen onvindbaar en zit hij huilend bij moeder op schoot..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Wat staat Vince er ook weer lekker stijf bij…denken dat ie ook maar in de buurt komt van de klasse van Nelly.
    Ik denk de Nelly een beter football speler is/was geweest dan dat Vince nou is.

    Hij kan met geld strooien, door die vage rookie contract regels heeft hij dus danig veel gegarendeerd geld in zijn contract zitten dat ie dit nog wel even vol houd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.