Detroit Drama Unfolds

Matt Millen

Matt Millen

Gaan de Lions het eerste team worden in de NFL met een 0-16 record? Met nog twee wedstrijden te gaan zijn de kansen volop aanwezig. Met een thuiswedstrijd tegen de highflying dome-spelers van New Orleans en een uitwedstrijd in het koude Green Bay lijkt een debacle niet af te wenden. Maar wie weet volgt een late opleving! De autobranche in Detroit lijkt ook weer levensvatbaar dus, wie weet de Lions ook.

Met de eerste draftpick voor volgend jaar zo goed als in het bezit, kunnen de Lions opnieuw een poging doen de franchise nieuw leven in te blazen. De aaneenschakeling van mislukte keuzes lijkt echter weinig succes te voorspellen. Ik zie Detroit zonder problemen een volgende veelbelovende carrière de grond in boren. Tebow en McCoy zullen bidden naar iedere windstreek om straks niet de first overall draftpick te worden.

Het team is zo slecht dat ik bijna zin krijg om in Madden te gaan proberen deze franchise naar een hoger plan te tillen. Ik vrees alleen dat met Barry Sanders alle hoop is vervlogen. Sinds deze runningback het hazepad koos zijn de magere jaren de dagelijkse praktijk.

Lees ook:Culpepper Zoveelste Lions Miss-Fit?
Lees ook:Julian Peterson Verwart Lions War Room
Lees ook:Lions Lanceren “Do You Believe In Now?”
Lees ook:Na 1 Vet Jaar, 61 Magere jaren
Lees ook:Profclub Maakt College Student Miljonair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.