Favre Sleutel tot Succes?!

Ik ga na dit verhaal direct mijn mond wassen met zeep… Ik had gehoopt (bijna) nooit meer over Brett Favre te hoeven schrijven. Helaas de grootste zwevende kiezer ter wereld, weet weer een offseason voor zich op te eisen met een welles-nietes spelletje over zijn toekomst. Gelukkig weten sommige (waarschijnlijk) werkelozen hun tijd goed te besteden. ESPN meldt een heerlijke computersimulatie waarin het succes van de Vikings wordt gemeten als Brett Favre wel of niet meespeelt.

Als de schouder van Brettje goed herstelt trekt hij het vloekende paars om zijn shoulderpads. Goed nieuws voor de Vikings als we de pc mogen geloven (check link). 10.000 simulaties mét Brett Favre en 10.000 simulaties waarbij Rosenfels en Jackson de quarterbackpositie delen. Resultaat is dat de Vikings met Favre de divisie winnen. Zonder Favre gaan de Packers met de titel in de NFC North aan de haal.

Wat is er nu mooier dan je rivaal van de troon stoten met behulp van hun gevallen held? Inderdaad het winnen van de Super Bowl, maar vooruit… het is te hopen voor de Vikings dat de pc gelijk heeft en de schouder snel herstelt… O ja, misschien nog leuk om 10.000 simulaties te doen met Michael Vick als quarterback?

Lees ook:You Better Be Favre-tastic!
Lees ook:Favre en Bradshaw head2head!
Lees ook:Bijzondere Recordjacht Brett Favre
Lees ook:Update: Favre Reist Af Naar Vikings… En Tekent
Lees ook:Einde Van Rit Voor Favre?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.