Einde Van Rit Voor Favre?

Favre

Favre

Hoofdcoach Brad Childress heeft het spel van zijn quarterback Brett Favre in twijfel getrokken. Favre gooide zondagnacht drie onderscheppingen tegen zijn voormalige team (Green Bay Packers), waardoor zijn formatie met 28-24 verloor.

Tijdens de post-game persconferentie liet Childress meteen weten zich niet in de spelwijze van Favre te kunnen vinden. Volgens de hoofdcoach speelde de NFL-quarterback niet volgens het gameplan en waren de onderscheppingen daar een direct resultaat van. Ook Favre was in zak en as en was –volgens ingewijden– tot tranen toe geroerd.

De quarterback heeft duidelijk zijn seizoen niet. Na een magistraal 2009 lijkt de huidige editie op een fiasco uit te lopen. Met tien onderscheppingen heeft de spelleider de leiding in de NFL -in die categorie- ferm in handen en eet hij langzaam stukje bij beetje zijn eigen legacy op.

Een uitweg lijkt de enkelblessure die de spelleider gisteravond weer verergerde. Als Favre nu op de injured reserve lijst wordt gezet is zijn seizoen voorbij. En zijn loopbaan waarschijnlijk afgelopen.

Lees ook:Bijzondere Recordjacht Brett Favre
Lees ook:Einde Voor Hoofdcoach Minnesota In Zicht
Lees ook:Brett Favre Zeikt Zijn Hoofdcoach Af
Lees ook:Opnieuw Record Voor Favre
Lees ook:Hoofdcoach Ontslagen In Minnesota

4 reacties op “Einde Van Rit Voor Favre?

  1. Chris

    Nou in Godesnaam dan maar op de IR met Silver Fox. Dan kan die daar de schuld van zijn falen aan geven en zijn we verlost van het jaarlijks terugkerende Drama. Ksssssssst wegwezen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Chris

      Update!

      Nfl.com:Childress: Favre has two ankle fractures, won’t need surgery

      Ik zeg: Out for the season, en feestje bij mij thuis!

        /   Beantwoorden  / 
  2. Rob

    Volgens mij is een held een held, bijna nooit van iets op dat moment maar van wat ervoor was gebeurd. Dus Favre is een held. Ook zondag.

    En laten we eerlijk zijn, een paar vreemde calls van de refs… volgens mij hadden de Viks dan gewonnen. Later in Sportcenter was het inderdaad falen van de refs. Nop geen Vikingsfan. Just what I saw.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Helemaal met je eens, was een 100% procent td van Shiancoe, heeft ze de wedstrijd gekost!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.