Hoofdcoach Ontslagen In Minnesota

Troetelbeer

Troetelbeer

Minnesota Vikings hoofdcoach Brad Childress is ontslagen. Breekpunt was de teleurstellende prestatie van de formatie tegen divisierivaal Green Bay Packers. Minnesota ging gisteren -totaal kansloos- de boot in met 31-3.

De Vikings leken gisteren op een vlot met schipbreukelingen. Met een ‘me first’ mentaliteit liet het team al zien dat ze het vertrouwen in kapitein Childress niet meer aanwezig was. Childress was sowieso geen populair gezicht in de paarse lockerroom, maar hoe hij de situaties met Brett Favre en Randy Moss aanvloog was een katalysator in zijn vertrek.

De nieuwe hoofdcoach in Minneapolis is Lesley Frazier, een defensive-minded genie. En je weet wat goede managers op die positie meteen doen? Het troetelkindje van de voorganger met het waswater wegspoelen om een stempel te drukken op de organisatie. Childress’ troetelkindje? Dat zou -hoe hard ook- zomaar Favre kunnen zijn. Sta dus niet raar te kijken als Brett Favre de komende weken wordt vervangen door Tarvaris Jackson. Want Frazier heeft ongetwijfeld de opdracht gekregen om vooruit te kijken — en niet stil te staan bij de 41-jarige has been.

Lees ook:Uniek Fossiel Gevonden In Minnesota
Lees ook:Opnieuw Record Voor Favre
Lees ook:Brett Favre Zeikt Zijn Hoofdcoach Af
Lees ook:Einde Voor Hoofdcoach Minnesota In Zicht
Lees ook:Jackson Straalt In Favre’s Debuut

2 reacties op “Hoofdcoach Ontslagen In Minnesota

  1. Tony

    Volgens mij stukje vergeten Perry…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.